Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 12 jan 2015

De mooiste jurken van de Golden Globes

Afgelopen nacht zijn in Hollywood voor de 72ste keer de Golden Globes uitgereikt. Grootste winnaar waren de films Boyhood en The Grand Budapest Hotel, Julianne Moore werd verkozen tot beste filmactrice in Still Alice, beste filmacteur was Eddie Redmaye (The Theory of Everything). Andere belangrijke onderscheidingen waren er voor Amy Adams (voor Big Eyes, Beste Filmactrice categorie Komedie of Musical), How to train your dragon 2 (Beste Animatiefilm) en The Affair (Beste Televisieserie).

Lees ook: Mode-ontwerper Frans Molenaar overleden

Uiteraard draaide de avond ook om de outfits van de aanwezigen. Grote winnaars wat MetroMode.nl betreft waren op dat gebied onder anderen Julianne Moore, Felicity Jones, Kate Hudson en Jessica Chastain. Bekijk de foto’s hierboven, en zie welke ster wat droeg!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
De mooiste jurken van de Golden Globes
Sluiten