Astrid Ottens
Astrid Ottens Lifestyle 10 jan 2015 / 13:44 uur

Brooklyn Beckham in modecampagne

Brooklyn, de 15-jarige zoon van David en Victoria Beckham, is het gezicht van een modecampagne van Reserved, het meest succesvolle Poolse modemerk. Op zijn Instagramaccount staan foto’s van de fotoshoot die plaatsvond in Londen.

De campagne begint volgens The Telegraph in februari en laat Brooklyn zien als posterjongen voor de collectie Volcano Explosion, die sportkleding en mode combineert en is ontworpen voor mensen met een actieve en sportieve levensstijl.

Lees ook: David Beckham met zoon betrokken bij ongeluk

Brooklyn poseerde vorig jaar voor het blad Mad About Town. De 15-jarige Brooklyn is niet de eerste Beckhamtelg die zijn gezicht leent aan een modemerk, want zijn jongere broertje Romeo stond eerder model voor het modehuis Burberry.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Brooklyn Beckham in modecampagne
Sluiten