Astrid Ottens
Astrid Ottens Lifestyle 10 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Brooklyn Beckham in modecampagne

Brooklyn, de 15-jarige zoon van David en Victoria Beckham, is het gezicht van een modecampagne van Reserved, het meest succesvolle Poolse modemerk. Op zijn Instagramaccount staan foto’s van de fotoshoot die plaatsvond in Londen.

De campagne begint volgens The Telegraph in februari en laat Brooklyn zien als posterjongen voor de collectie Volcano Explosion, die sportkleding en mode combineert en is ontworpen voor mensen met een actieve en sportieve levensstijl.

Lees ook: David Beckham met zoon betrokken bij ongeluk

Brooklyn poseerde vorig jaar voor het blad Mad About Town. De 15-jarige Brooklyn is niet de eerste Beckhamtelg die zijn gezicht leent aan een modemerk, want zijn jongere broertje Romeo stond eerder model voor het modehuis Burberry.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Brooklyn Beckham in modecampagne
Sluiten