Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Lifestyle 16 jan 2015 / 12:30 uur

Bethenny Frankel wil niet-dik-makende wiet kweken

Real Housewife of New York City Bethenny Frankel wil dun makende marijuana gaan kweken. Het nadeel van wiet is immers dat je enorme trek in zoetigheid krijgt. De televisiepersoonlijkheid wil nu een vorm kweken waarbij je geen zin om te snaaien krijgt. Want dik worden, daar moet ze natuurlijk niet aan denken.

Lees ook: Cindy Crawford over modellen toen en nu

Bethenny, bekend om haar boeken over afslanken en sinds 2011 eigenaar van het bedrijf Skinnygirl cocktail, heeft gezien hoeveel geld er te verdienen valt met het goedje en wil de speciaal gekweekte stuff gaan verkopen in Alaska, Colorado, Oregon en Washington; de Amerikaanse staten waar het legaal is.

Lees ook: Diane von Furstenberg gaat door met televisieshow

Jammer genoeg zegt ze er dan weer niet bij hoé ze de nieuwe soort marijuana wil gaan kweken. Boze tongen beweren dan ook dat het voor de sluwe zakenvrouw een manier is om snel (nog) rijk(er) te worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Bethenny Frankel wil niet-dik-makende wiet kweken
Sluiten