14 juni 2017 om 12:03
YBLNCoach

Mens & Maatschappij

Lekker werken vanuit huis zonder zorgen.

Deze column in de krant?
19

Vandaag de dag zijn er velen die niet tevreden zijn over hun baan, of ze hebben zelfs helemaal geen baan of werk. Hoeveel mensen dit op dagelijkse basis ondervinden weet ik niet. Wat ik wel weet, is dat er een oplossing is voor velen. Iets waar ikzelf nog niet eens aan dacht.

Het werken vanuit huis wordt steeds populairder. Dat is ook omdat mensen vaak werken als ZZP-er of Affiliate in partnerschap met grote bedrijven. Er zijn ook mensen die in partnerschap met een groot bedrijf producten verkopen. Als dat meer dan goed gaat, is dat het leukste werk ter wereld. Het realiseren van dromen, doelen en idealen. Het vervullen van het grootste en meest intense verlangen.

Maar met Affiliate Marketing heb je zoveel meer mogelijkheden, omdat digitale producten makkelijker te verkopen zijn. Het is in opkomst. Velen begrijpen het niet, en denken in hokjes. Ook vandaag de dag denken velen in hokjes, ze denken dat banen en het hebben van een eigen bedrijf het enige is.

Ik werk lekker vanuit huis, op een hele relaxte en flexibele manier. Dit is iets wat deuren, zoveel deuren opent. Als je geld voor je kunt laten werken in plaat van dat u voor geld werkt. Ik zeg er wel bij dat niet iedereen ook daadwerkelijk geld daarmee gaat verdienen, ik zeg ook niet dat het geld binnenkomt als u niets doet, want er zal altijd een actie moeten zijn om het geld binnen te halen. Altijd, want als u helemaal niets hoeft te doen, zal u ook geen beloning kunnen ontvangen.

Dat was mijn eerste column

19