Wat is dat toch met sommige mannen?

Sylvia Peters 18 sep 2017

Een vibratiezaag, een haakse slijper en een hydraulisch stuk reddings-gereedschap moesten er aan te pas komen om de piemel van een Duitse man uit het gat van een gewicht van 2,5 kilo te krijgen. Je kent ze wel, van die zwarte schijven die je op de sportschool kreunend en steunend omhoog probeert te krijgen. Meneer vroeg zich waarschijnlijk af of hij zijn geslachtsdeel ook om omhoog kreeg, dit keer met het gewicht er aan. Het duurde ruim drie uur om de schijf er weer af te krijgen, op zich ook een staaltje top sport.

Wat is dat toch met sommige mannen? Waarom niet gewoon ‘helicopteren’ of ‘katapulten’ of in gaten steken die ervoor zijn bedoeld? Waarom moeten zij zo nodig die piemel overal in steken? Deze meneer is namelijk niet de eerste die hulp van buitenaf moet inschakelen om zijn jongeheer weer zijn vrijheid terug te geven. Wat denk je van die man die zijn stijve vriend in Hong Kong in een gat van een bankje stak? Bloed aftappen van zijn geslachtsdeel hielp niet. De man kon alsnog, met bank en al naar het ziekenhuis. Of die Chinese man die vast zat in een moersleutel. Een tandboor met 300.000 toeren per minuut moest er aan te pas komen. Wat denk je van die vent die op de EHBO werd binnen gebracht met zijn pielemuis vast in de stofzuiger? Of die kerel die ‘Free Willy’ in het rooster van het zwembad stak? Zo ‘free’ was ‘Willy’ daarna niet meer. En dan zijn er nog vele heren die op zoek gaan naar het extreme gevoel van extase door middel van de penisring. Dat verrukkelijke gevoel is ver te zoeken als de cockring er makkelijker om blijkt te gaan, dan er af.

De eerste hulp krijgt regelmatig dit soort gênante situaties onder ogen. Sommige knapen steken ze in de meest vreemde gaten… Vaak proberen de mannen zich er nog uit te redden door te zeggen dat ze in de opening van die plastic fles of stalen pijp zijn gevallen. Ja duh… Wees blij dat die EHBO medewerkers er nog een GAT in zien om je te helpen.