Een open dialoog?

Nick van Eijk 13 nov 2017

Marokko naar het WK en Europese steden in brand. Hoe ziet onze toekomst eruit en waarom kan er geen debat worden gevormd in de openbare ruimte over wat er daadwerkelijk in de toekomst moet worden gedaan met dit land en de hoeveel migranten die we hebben? Hier is niets racistisch aan maar gewoon realistisch naar de toekomst kijken. Waarom kunnen we hier nou niet gewoon maatschappelijk dialoog over voeren zonder meteen in alle extreme hoeken te gaan denken.
Naar mijn idee ligt het probleem ligt duidelijk bij de mensen met niet westerse(moslim) achtergrond in vergelijking met het geboortecijfer van de originele Nederlander. Het is niet uit te houden met hun geboortecijfer wat door onze eigen belastingcenten wordt gefinancierd. Ondertussen is een gedeelte van onze blanke jongens hun gewoon de dood in aan het werken als machines. Bij de moslims is zo’n huwelijk allemaal zo geregeld met infinite time, uitkering, kinderbijslag en desnoods en vrouw uit eigen thuisland. En links die zich eeuwig op identity politics tour gaat terwijl de blanke werkende man zich dood werkt en links zich op basale zaken focust zoals #metoo terwijl de ouderen in ons land onverzorgt achterblijven. Het lijkt soms omgekeerde kolonisatie. Zelfgesponsoord door links van onze belastingcenten.
Is dat nou waar alle onze gehele culturele geschiedenis naartoe heeft heeft geleid. Van de Grieken naar de Romeinen op ons. Laten we ons zomaar overspoelen en inderdaad langzaam zien hoe alles kapot gaat. Laten we het hier ook verworden tot Libanon uit de jaren 80 dat door een verwoestende burgeroorlog van een christelijk land tot een moslim land is verworden.Moeten we dat toelaten? Ik denk het niet. Het is toch niet normaal dat we niet voor onze ouderen zorgen. Of huizen bouwen waarmee we gelijk banen creëren en ons huisvestingsprobleem oplossen. Waarom laten we ons in deze neoliberale hel storten. Van de Neo Sovjet Unie genaamd de EU. We moeten een Nexit en de gulden terug. We moeten eindelijk eens voor het volk zelf zorgen en niet voor grote bedrijven. Er kan nou nog een stop aangegeven worden de komende 4/5 jaar op lokaal en landelijk niveau hier wil ik me dan ook extreem hard voor maken in het publieke debat. Ook hoop ik dat ”universitair” geschoolde mensen zoals Leo Lucassen die het linkse pad hebben bewandeld en een papiertje hebben gehaald en die hun podium alleen maar gebruiken om mensen als Dhr. Wilders stap voor stap te demoniseren het debat open kunnen blijven houden. Denk aan Fortuyn…