Houtskool eten!

Mike Bodde 23 apr 2018

Wil je een hamburger of een speklapje? nee dank u, doet u mij maar een stukje houtskool van de bodem. wel even laten afkoelen anders verbrand je je bek!

Maar even serieus wie heeft dit in Gods naam als eerste uitgeprobeerd. Was het een dronken man die zoon honger had en dacht Dat stuk houtskool ziet er smakelijk uit laat ik daar eens een hapje van nemen. Of was het weer eens zoon ‘food blogger’ die dacht dat is vast goed voor mij, want dat kan toch nooit slecht zijn?

In ieder geval ik pas, doe mij dan toch maar gewoon iets wat nog niet verbrand is.
Maar heel veel mensen volgen dit soort ‘food bloggers’ want zoon meisje heeft daar vast verstand van. Niet omdat ze een opleiding tot voedingsdeskundige heeft gevolgd, nee omdat ze een insta account heeft met duizenden volgers. Maar ze is ook erg slank en ze ziet er erg gezond uit.

Ik denk dat als zoon ‘food blogger’ zou zegen, “eet elke dag uw eigen ontlasting” dat er een hoop idioten zijn die dat nog gaan doen ook.

Ze bedoelen natuurlijk ook niet echte houtskool zoals de blokken die je in de BBQ gooit maar Actieve kool dit zou giftige stoffen in het lichaam laten verdwijnen. Maar aan de andere kant hoor je mensen die wel studies gevolgd hebben en dan ook wetenschappers en of doctoren zijn, zei roepen dan weer dat je hiervan vitamine tekort krijgt en dat dit echt erg ongezond is.
Dus ja wie moet ik dan geloven een voedsel goeroe met een insta account of een wetenschap of doctor die hier jaren voor gestudeerd heeft.

Nou ik neem toch liever die hamburger of dat speklapje. En voor de gene die al die troep gaan eten die geadviseerd word door food bloggers,  eet smakelijk.