Leven in het asielzoekers centrum (Mijn verhaal).

Leven in het asielzoekers centrum is echt moeilijk vooral als je uit je land van herkomst ben gevlucht toen je maar een kind van 11jaar was.
Ik woon vanaf mijn 11de in Nederland toen mocht ik gewoon naar school gaan tot mijn 18de mocht ik niet maar naar school gaan want ik was meerderjarig doordat moest ik dwingeng met school stoppen:(.
Ik woon nu nog steeds in het asielzoekers centrum in noordholland met andere asielzoekers, het leven in het asielzoekers centrum is heel moeilijk, je kan niet naar school gaan als je meerderjarig bent, je komt niet in aanmerking met studiefinanciering en schoolgeld, je kan niet werken, je kan niet op vakantie naar het buitenland, je kan niet goed voor jezelf zorgen want je mag niet werken om winst te kunnen maken, je bent bang, je wordt depressief, je voelt je eenzaam en geïsoleerd.
Je hebt toegang tot niks, het leven in het asielzoekers centrum lijkt wel een gevangenis.
Volgend jaar wil ik zo graag verder met school maar ik kom niet in aanmerking met school geld en ik moet ook met de trein naar school gaan en daar heb ik sponsors nodig die mij met geld kan helpen anders gaat het nooit lukken om weer naar school te gaan:(
Ik ben al heel lang niet naar school geweest.
Elke jaar gaat voorbij en ik kan niks doen met het jaar. Mijn voormalige klasgenoten zijn klaar met het MBO en ik niet, het is pijnlijk om aan te denken.
School is belangrijk vooral voor meisjes maakt niet uit hoe oud of hoe jong je bent, omdat het een hulpmiddel is om ons voor te bereiden op het leven. Niet alleen kunnen we de basisvaardigheden zoals leren, lezen, schrijven en rekenen, maar we kunnen leren over volkeren, plaatsen en natuur. De school bereidt ons voor om de toekomstige verzorgers van deze planeet te zijn als onze ouders dood en weg zijn en het geeft ons de kennis om door te geven aan de toekomstige generatie.
Zonder deze bouwstenen zouden mensen niet begrijpen wat in het dagelijks leven nodig zijn.
Als er hier iemand is die deze column leest die in staat is om mij te sponsoren zodat ik weer de kans krijg om in September a.s. met school te beginnen zal ik het heel veel waarderen.
Als er iemand is daar ergens in de wereld die in staat is om een verandering te maken in mijn leven! blijf alstublieft niet weg, Geeft een meisje weer de kans om terug naar school te kunnen gaan.
Deze wereld zou niet bestaan ​​zonder vrouwen, stel je eens voor dat door jou een meisje/dame krijgt de kans om weer naar school te gaan en te worden opgeleid.

SPONSOR!!