Jij hebt echt een complimentje verdiend!

The Donald, The Most Fabulous Whiner, Unrepentant Narcissistic Asshole, Agent Orange, onze grote vriend uit Amerika heeft al vele bijnamen. Ze hebben zelfs een lijst gepubliceerd met de 35 meest grappige bijnamen. Waarschijnlijk komt er wel weer een bijnaam bij; The Compliment guy of Fake Compliments.

Want Agent Orange heeft iets leuks bedacht; iedereen die aanwezig was bij de vergadering, dus 23 man, moest zijn kont likken. Nou ja, een compliment geven. De grootste hielenlikker van het Witte Huis, Mike Pence zegt als volgt: ‘Vicepresident zijn onder Trump is de grootste eer van mijn leven’. Alle kabinetsleden kwamen aan de beurt en ze zeiden allemaal hoe geweldig Trump is en hoe dankbaar ze zijn voor hun plekje in het kabinet.

Mag ik jou ook een paar complimentjes geven, The Most Fabulous Whiner?
Je hebt geweldig fantastisch oranje haar. Je hebt een fantastische vrouw die getrouwd is met je vanwege het grote geld. Je hebt 35 grappige bijnamen. Ik vind het knap dat je de gave hebt om de Paus boos te maken. Dat gebeurt vrij weinig, maar jij hebt het geflikt!

Oké, genoeg complimentjes. Dadelijk word ik nog beschuldigd van het hebben van geen ruggengraat en word ik zowaar een lachertje. Dan is mijn geloofwaardigheid nergens meer te bekennen.

En wat voor compliment geef jij aan The Donald?