Me Too!

Cobi 29 nov 2017

Gelukkig, ik blijk niet alleen! Eindelijk zal ik openbaren waar ik al jaren mee worstel! Het hoge woord eruit! Ja, ik word misbruikt! Ja, ik word geïntimideerd! En ja, ik word gediscrimineerd! Maar nu is het genoeg, no more! Zij die mij jarenlang systematisch psychisch hebben aangerand zullen nu verantwoording moeten afleggen!
Zo ben ik overtuigd vegetariër. Dus verplaatst u zich eens in mijn ontering op het moment dat mijn buurman mij zijn eigengemaakte gehaktballen aanbood?! De gewetensloze bruut!
Stelt u zich mijn vernedering eens voor op het moment dat ik uit het damestoilet werd weggestuurd! De schoften! Kan ik het helpen dat ik als man geboren ben?! Ben ik schuldig aan het feit dat mijn geslachtsbepalende genen mij de rest van mijn leven zullen blijven achtervolgen?!
De totale afgang, de pijnlijke smaad en wrede kleinering op het moment dat mij de toegang tot de Space-shuttle werd ontzegd! Ziedend was ik! De regelrechte discriminatie opdat ik hoegenaamd de vereiste astronautenkennis zou ontberen! Het tuig! Gaan we nu ook al selecteren op intellect? Op welke zwarte bladzijde in de moderne geschiedenis heb ik dit eerder gelezen?!
U ziet waarschijnlijk al de bizarre hilariteit omtrend voorafgaande? Intimidatie en discriminatie op de hoop van alles wat met verscheidenheid te maken heeft. Discriminatie heeft niets van doen met afwijkend (be)handelen! Discriminatie kan alleen maar bestaan bij de gratie van hen die zich gediscrimineerd voelen omdat zij er zelf al bij voorbaat van uitgaan ‘anders’ te zijn! De ‘gekleurde’ gemeenschap blijft zelf maar hameren op de huidskleur die wat mij betreft totaal irrelevant is! ‘Zwarte Piet taboo want ik als ‘zwart’ voel mij negatief aangesproken!’ Oké, maar ik, als ‘wit’, wil dan ook geen witte Sinterklaas meer want ik wens niet geassocieerd te worden met een blanke slavendrijver!
Kunnen we om de seksuele variant ervan al helemaal niet meer heen! Dames, wij mannen zijn varkens, helaas maar waar! Enkel uit op eigen plezier en hoe langer dit genoegje uitblijft hoe verder onze waardigheid zal dalen. Dit is de fout die de meiden maken, zij hebben een totaal verkeerd beeld van ons! Zij zien ons veel te beschaafd, veel te integer! We willen maar één ding! We doen het, we proberen het, of we denken het! Te triest voor woorden natuurlijk maar onze primordiale drift is in 500.000 jaar nog maar weinig veranderd! Laat het pak met stropdas u geen zand in de ogen strooien. Laat de Paco Rabanne de echte stank niet verhullen…