De dag van OPA-Grendel 16 September

Carl Schroder 18 sep 2017

Het mysterie is opgelost, ik ben geen burger. Geld rolt naar burger, kopt de Telegraaf, nou er rolt hier van alles, maar geen geld, en als er hier al geld rolt, is het altijd de verkeerde kant op. Precies die kant waar ik het niet wil hebben.
De miljoenennota is weer uitgelekt, zoals gewoonlijk. Dinsdag mag de dure show weer worden opgevoerd, en er is een overschot van 13 Miljard. Sinds 1970 niet meer gebeurd. 13 Miljard, en wie krijgen de meeste koopkracht erbij? De knakkers die meer dan 500 procent van het wettelijk minimum loon verdienen. 1,1 procent. Iemand met een uitkering mag het doen met 0.3 procent ofwel een euro of vier per maand, da’s godsodemieters wel een hele euro in de week, kan het er af?
Wilders claimt dat volgens hem de Islam geen religie is. Is lastig, omschrijf religie. De Islam is op zeker een politieke ideologische beweging, en wie ze als frontman kiezen moeten ze zelf weten, desnoods een pedofiele massamoordenaar.
De inzamelingsactie heeft 13 miljoen opgeleverd. Er is meer dan een miljard nodig, ik verwacht dat Nederland wel weer ergens een potje gaat vinden, want we moeten voor onze broeders en zusters zorgen. Ben ik nou de enige die weet dat Sint Maarten met alle geweld zo nodig een status aparte wilde? Aan Nederland is niets goed of het deugd niet. We zijn allemaal racisten, nazi’s en fascistenoverblijfsel. We hebben vanuit gekleurd Nederland de meest beledigende shit over ons heen gekregen, maar nu moet ik ineens mijn knip gaan trekken om te gaan helpen, want nu zijn we ineen broeders en zusters die moeten helpen? Ik moet helemaal niks, punt.
ik zou zeggen stort maar val voorzichtig, en denk aan OPA.