Hup! Vier dat lichaam!

Erwin Troost 7 aug 2023

Jaimie Vaes staat in Playboy en iedereen heeft daar een mening over. Ze heeft een ontzettend afgetraind lichaam en daar houden meerdere BN’ers mee bezig.

Isa Hoes, Halina Reijn, Heleen van Royen (die zich voorzag van spiksplinternieuwe bumpers waardoor ze bijna voorover valt). Het blijkt de trend, een sixpack bij vrouwen en Leontien van Moorsel, die kampte met een eetprobleem, houdt haar hart vast en dat is niet gek. Mijn eerste vriendin was ook doorgeslagen. Op een gegeven moment hadden we seks en ik voelde geen vlees, maar stootte tegen haar bot aan. Het was bot tegen bot. Op een gegeven moment woog ze 28 kilo en kon ze slechts in een rolstoel voortbewegen.

Beste Playboy, leuk dat we voor echte BN’ers gaan na tien jaar. Het grappige is dat Tatjana Šimić geen smal kontje heeft, maar echte billen, een lengte heeft van 1.56 meter en dat dit niet gewoon is voor een model. En toch twaalf keer in de Playboy wist te staan. Dat is toch veel mooier, een echte vrouw? Wie zou jij er bijvoorbeeld in willen zien staan? Ik moest daar hard over nadenken, maar ik dacht aan Miljuschka Witzenhausen, Marieke Elsinga of om de EO gek te maken Eloise van Oranje. Geef de vrouwen een voorbeeld in plaats van door te slaan in onzekerheid.

Echte vrouw

Neem zangeres Froukje, rood krullend haar, sproetjes en prachtige kleine tieten. Weg met de pesterijen en onzekerheid. I want real woman! Of laat de kortharige Ellie Lust uit haar eigen gevaren en- comfortzone komen en geef de queer-community een kans. Een echte vrouw vind ik Nadia Moussaid die met een Marokkaanse vader en een half-Nederlandse, half-Oostenrijkse moeder van alles verenigt in al haar vrouwelijke intelligentie en lichaam. Neem een punker, voor mij part een vrouw met dreadlocks, vrouwen zonder make-up en in hun natuurlijke habitat of maak een humoristische shoot met de dames van Koffietijd. Quinty, Pernille, Vivian en zelfs de wat oudere Loretta Schrijver en geef Nederland een voorbeeld om dat lichaam te vieren. En sla verdulleme nou eens al die hokjes neer.

I want real woman! Zoals een oerman zou uitschreeuwen. Ik ben geen oerman. Ik drink geen bier, kijk geen voetbal en hos niet mee met de meute. Want die uitzonderingen maken de wereld anders. Dus dames, je hoeft geen afgetraind lichaam te hebben. Eet en geniet, maar sport en eet het verdriet niet weg doordat bepaalde foto’s je onzeker maken.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.