Naïef, dat wel!

Said Monadile 6 mei 2022

Tenenkrommend keek ik naar de laatste uitzending van Vandaag Inside. De heren van VI zijn gebukt gegaan onder meningen van vele mensen die het programma maar al te graag van de buis wilde hebben.

Het is me toch wat. Mag je nou echt helemaal niks meer zeggen? Als Johan Derksen noodgedwongen zijn biezen moest pakken door alle druk, vraag ik me sterk af waarom sommige Kamerleden zowel voorheen als recent nog steeds hun zeteltje hebben en niet opstappen ondanks alle druk. Ik vind het selectieve verontwaardiging en een beetje hypocriet toch wel op z’n minst.

Niks nieuws onder de zon

Ik snap natuurlijk ook wel dat het gebeuren met die kaars veel los heeft gemaakt. Maar hey! Zo kennen we Johan toch ook? Niks nieuws onder de zon. Alleen leven we in een tijd dat je meteen op het matje wordt geroepen. Door columnisten etc. Wat is het toch doodzonde dat het van de buis is. Maar ik geloof in de kracht van het concept. Uiteindelijk zullen mensen het enorm gaan missen, ik ook!

Daarom voorspel ik een terugkeer van Johan en Co. Sigaren roken en bluesmuziek op de zolderkamer gaat vervelen op een gegeven moment. En dan gaat het weer jeuken. Overigens komt het WK voetbal eraan. Johan is een tikkeltje naïef geweest. Hij is oud en.wijs genoeg dat hij dit heeft kunnen zien aankomen. En René en Wilfred willen het liefst ook gewoon verder met de show. Dit ff laten bezinken en gewoon de koppen weer bij elkaar steken. Zoals echte mannen in een stamcafé. Dit is ook meteen een boodschap aan de tegenstanders van Derksen: zo slecht is die Johan nog niet eens!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Naïef, dat wel!
Sluiten