Afspraken of spontaniteit

Eleonora van vugt 17 mei 2022

Ik ben iemand die erg moeilijk verder kan denken dan aan de dag van morgen, laat staan afspraken maken ergens in de nabije of minder nabije toekomst.

Ik maak ze weleens, die afspraken, en met een beetje geluk kom ik ze ook na. Maar mensen die mij een beetje kennen weten dat ze geplande ontmoetingen met mij altijd met een grote korrel zout moeten nemen.

Ik ben er niet trots op, maar ik heb deze eigenschap inmiddels wel geaccepteerd. Oftewel, ik maak tegenwoordig zo min mogelijk afspraken. Maakt dat dat ik een kluizenaar in wording ben? Nee hoor, ik noem het liever trendsetter van de spontane ontmoeting. Ja ik weet, dat klinkt enorm als een hippie-uitspraak maar ik maak dit graag weer iets van onze toekomst… Zoete inval, spontane gezelligheid en niet in de juiste stemming? Gewoon telefoon uit en onder een deken verstoppen op de bank.

Het leven kan zo simpel zijn.

Leve de spontaniteit.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Afspraken of spontaniteit
Sluiten