Sexy

Imka Meuwese 5 okt 2021 / 20:00 uur

„Nee, dat meen je niet! Vind je dat echt sexy?”, brult een vriendin gierend van het lachen. „Ja”, zeg ik, „ik vind dat gewoon woest aantrekkelijk, kan er niks aan doen.”

Waar gaat het om? Ik speel al een poos bijna dagelijks Wordfeud (een online woordspel) met een man die mij vrij regelmatig flink inmaakt. Een enkele keer zelfs met honderden punten verschil, terwijl ik toch bepaald niet slecht ben. Ik win het gelukkig ook vaak genoeg, maar niet met zulke absurde voorsprongen. Nou ja win…WON, kan ik beter zeggen. Want ik doe het niet meer, ik ben ermee gekapt! En wel precies om die reden, dat ik er gewoon letterlijk teveel de kriebels van kreeg omdat ik het dus heel sexy vind als een man hier goed in is. Ik heb natuurlijk iets met de taal en een man die goed is met woorden en woordspelletjes en daarnaast ook nog eens ad rem is, pfffff… Eigenlijk best ideaal, want telkens wanneer ik goed scoorde was ik trots en blij. Maar als hij de punten binnenhaalde, dan vond ik dat weer zó aantrekkelijk. Zo was ieder potje weer een feest!

Lucky Mister Wordfeut

Onlangs was er een superknappe man die me overal opzocht en behoorlijk wat moeite voor me heeft gedaan. Hij droeg zijn haren in een knotje, iets wat voor mij ook een hoog sexy gehalte bij een man heeft. Maar hij had weinig tot geen humor. In ieder geval heb ik het niet kunnen ontdekken. Tja, dan kan hij er nog zo appetijtelijk uitzien (en dat zag ie!), maar dan gaat er bij mij niks kriebelen. Geef mij dan maar liever een leuk uitziende man waar niet elke vrouw naar om zal kijken, maar waar ik wel veel lol mee kan hebben.

„Lucky Mister Wordfeud”, zegt de vriendin, terwijl er nog een lachtraan op haar wang geplakt zit. Maar de man in kwestie is (nog) niet beschikbaar en dan wil deze madam geen gekriebel voelen. Daar ‘past’ ze voor. Letterlijk wel te verstaan, want nadat ik mezelf er dit weekend weer op betrapte dat ik hem iets té leuk begon te vinden, heb ik ons Wordfeud-contact beëindigd. Bovendien wil ik niet het gevoel hebben enkel een ‘online-maatje’ te zijn, daar voel ik mezelf te goed voor. „Hallo, ik ben ook in real life leuk hoor!”

Wanneer de vriendin wil weten wat ik nog meer sexy vind, besef ik, als ze stil blijft staan en naar haar buik grijpt van het lachen, dat ik blijkbaar een bijzondere smaak heb. „We gaan eerst een nieuwe sexy single Wordfeud-kandidaat voor jou zoeken”, grinnikt ze. Ach, we hebben in ieder geval weer lol gehad. 🙂

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Sexy
Sluiten