Witte wonderen van Ferry Doedens

Rox van der Helm 21 jan 2021 / 20:00 uur

De grootste kameleon onder de BN’ers is Ferry Doedens. Eerst was hij succesvol als levend standbeeld, toen bleek dat hij een aardig gouden keeltje had en deed hij mee aan Idols, daarna werd hij acteur in Goede Tijden, Slechte Tijden en de laatste paar jaar lijkt zijn eigen leven een soap te zijn geworden! Al moet gezegd worden waar een schoenmaker bij zijn leest blijft, Ferry vooral bij dezelfde kleur blijft: van coke naar sperma.

Goddelijk wit

Na zijn vertrek bij GTST bleef hij niet bij de pakken neer zitten. Eerder toonde hij al op Instagram zijn witte (!) onderbroek, nu blijkt hij betrapt te zijn op de Engelse site OnlyFans waar fans kunnen betalen voor pornografisch materiaal. Mensen kunnen zien hoe hij masturbeert en een hele wasbak onder blaft. Symbolisch gezien wordt de kleur wit ook wel beschouwd als goddelijk, perfect, het goede en veelal zelfs onschuldig. Die laatste opmerking kunnen we meteen weglachen, want het voormalig standbeeld heeft toegegeven zelf het materiaal geüpload te hebben en gaf gisteren bij Jinek aan dat er geen weg terug was. Papa en mama’s hebben waarschijnlijk spontaan de posters van de hunk boven de bed van hun kinderen ritueel verbrand en daarna de muren opnieuw gesausd, waarschijnlijk met witte verf.

Patricia Paay

Nu lijkt het alsof ik Ferry een beetje belachelijk maak, maar net zoals mijn debuut ‘Schuddebuikend je bed in: over seks, corona & BN’ers’ knipoog ik vaak naar mensen of situaties. Want één ding moet me nu van het hart. Wat is er mis mee als Ferry kijkers wil laten betalen voor zijn.. eh witte wonderen? Alle seksuele content staat immers achter een paywall. Het is niet alsof je opeens je WhatsApp opent en ongevraagd Patricia Paay ziet waarbij iemand even lekker in haar mond piest! Je hoeft niet naar zijn witte substantie te kijken en te betalen. Dus als dit zijn beslissing is, laat hij dan vooral zijn ding doen. Letterlijk.

Witte kadetjes

Daarbij valt op dat sociale media ook niet meer zo onschuldig zijn. Toegegeven, ik open geen plaatjes of video’s van besmeurde wasbakken. Maar kan iemand me uitleggen waarom ik geregeld kijk naar ongevraagde witte kadetjes (Enzo Knol) moet kijken of ontblote ‘perfecte’ lichamen? Het beste is om dit soort content met een korreltje zout te nemen. Hm, ook al zo’n witte substantie. Bedankt Ferry, ik zie nu overal problemen…

Reageer op artikel:
Witte wonderen van Ferry Doedens
Sluiten