Op, op, alles is op

Jackie E 19 mrt 2020 / 06:51 uur

Corona heeft nu toch ook echt Nederland in z’n greep en de paniek is toegeslagen. Iedereen wordt geadviseerd zo veel mogelijk thuis te werken. Evenementen worden afgelast, restaurants gesloten en winkels worden geplunderd. Want ja, je kan maar beter genoeg wc papier hebben voor het komende half jaar. Paniek, paniek en nog meer paniek.

Normaal gesproken doen wij op zaterdag de week boodschappen, maar in verband met de boodschappengekte, leek het ons een beter idee om vrijdagavond naar de AH in het dorp te gaan. Waarschijnlijk zouden er niet zo veel spullen meer zijn, maar dan zouden we in ieder geval niet in de rij voor de kassa hoeven te staan.

Zo gezegd, zo gedaan. Vrijdagavond 20.00 uur, we komen aan bij de AH en zagen het al gelijk. De schappen waren echt leeg. Op een beschimmelde tomaat, een laatste zak spinazie en een courgette na. Maar gelukkig lagen er nog genoeg paaseitjes. Ik denk dat de hamsteraars een beetje onderschat hebben hoeveel behoefte vooral vrouwen (in een bepaalde periode) kunnen hebben aan paaseitjes. Maar dat merken ze vanzelf, wanneer ze een tijdje met z’n alle opgesloten zitten in één huis. Wij hebben voor de zekerheid maar een zakje meegenomen, om de sfeer zo optimaal mogelijk te houden.

Terwijl ik de laatste restjes in onze kar probeerde te gooien, hoefde manlief zich ook niet te vervelen. Hij draaide Samson & Gert met het toepasselijke nummer: op, op, alles is op.

Liefs,
Jackie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Op, op, alles is op
Sluiten