Mijn moeder heeft een smartphone!

Rachida Issaoui 24 mrt 2020 / 17:56 uur

Ik was zojuist bij de AH bij ons in de wijk en zag dat iedereen nog door elkaar heen liep als een stel kippen. Het verbaasde me, vooral omdat ik op teletekst had gelezen dat de winkels van vandaag een deurbeleid zouden hanteren.

Ik ging op zoek naar poedersuiker en liep heel wat schappen af. Op anderhalf meter afstand riep ik naar het winkelmeisje: " Waar is de poedersuiker". Ik vroeg natuurlijk wel eerst heel netjes: "Mag ik wat vragen?".

"De poedersuiker is op" riep ze terug. Ik dacht daar gaan mijn pannenkoeken met poedersuiker. Vervolgens ging ik op zoek naar een alternatief. Bij de kassa aangekomen rekende ik mijn poffertjes en schenkstroop af en zag dat er afzettape was geplakt op de grond. Het deed me even denken aan crime scène investigation. In mijn fantasie zag ik Corona daar liggen.

Ik vroeg aan de manager die aan het ijsberen was bij de kassa. "Heb je geen deurbeleid?" Hij zei: "Vanaf morgen mogen er maar 150 mensen in de winkel". Ik zei: "wow dat is best veel". Hij had het helemaal uitgedokterd zei hij en hierbij keek hij me met puppy-ogen aan.

Ik rekende mijn poffertjes, schenkstroop en Kit Kat Chunky met pindakaas af en fietste naar huis en hield gepaste afstand van mijn medefietsers. Ik snelde naar huis, want mijn moeder heeft een smartphone. Ik ga videobellen met mommieee, ik heb haar al twee weken niet gezien.

❤❤🥰🥰

Reageer op artikel:
Mijn moeder heeft een smartphone!
Sluiten