Dramatische gevolgen van maatregelen Corona

Adam Pakuszewski 24 mrt 2020 / 23:38 uur

In het eerste kwartaal van 2018 telde NL 9444 doden als gevolg van de jaarlijks terugkerende griep, een lock down werd niet besproken laat staan ingezet. Nu in maart 2020 telt Nederland ruim 100 doden als gevolg van Covid19 en dan gaan we wel het land dichtgooien en iedereen van zijn/haar vrijheden beroven? En de ezel die dit regime bedacht heeft zal er ongetwijfeld zelf financiële belangen bij hebben (gehad), ten koste van de ‘zwakke schakels’ in de maatschappij!!
Het is meer dan krankzinnig dat de Nederlandse burger zich laat leiden door die onbetrouwbare elite in Den Haag, terwijl de feiten beschikbaar zijn en op straat liggen!!!

Mensen beginnen eindelijk te protesteren. Ze zeggen dat er nu meer mensen zullen sterven van eenzaamheid en aan zelfmoord dan aan het virus zelf! Is nog waar ook! Voor de regering is dat dan een win-winsituatie, want zodoende zullen er minder mensen zijn die nog kunnen sterven aan Corona en gaat ook nog eens alles aan AOW/pensioen de (schat)kist in!! Vreselijk voor hen die hun familie niet mogen bezoeken waar ze wekelijks of langer naar uitkijken, hun laatste strohalm!!

Coronavirus is simpelweg één groot complot van de grote heren om ons, ‘het gewone, levensgenietende en veelal hardwerkende volk’ eens lekker dwars te zitten!! SARS, van hetzelfde kaliber, hadden ze vrij snel onder controle en je zou toch denken dat naarmate de tijd vordert de medische wereld steeds geavanceerder wordt…

Ik kan begrijpen als vanaf nu mensen demonstratief hoestend door de supermarkt gaan lopen en hun boodschappen zoveel mogelijk CONTANT gaan betalen; puur uit onmacht en om te schoppen tegen de gevestigde… …puinzooi! (Want ‘orde’ kun je het niet eens meer noemen!

It’s hopeless!!

Reageer op artikel:
Dramatische gevolgen van maatregelen Corona
Sluiten