Vrijwillig op een veredeld, varend Preston Palace

Thom Bijzitter 12 feb 2020 / 18:12 uur

Steeds meer berichten van ontevreden opvarende van cruiseschepen komen in het nieuws. Vanwege het coronavirus mogen ze al dagen nergens aan land. Ik zou denken dat mensen die vrijwillig een reis boeken op een veredelde , varende versie van Preston Palace er niet zo’n moeite mee zouden hebben om een paar dagen langer aan boord te blijven bij een drijvend all-in paleis met entertainment waar je zeeziek van kunt worden. Oke ik snap dat de voorraad eten en Corona af en toe aangevuld moeten worden maar als je echt iets van de wereld wilt zien ga je toch niet weken op een cruiseschip zitten? Een reisje langs de Rijn is een beter en veiligere optie denk ik. Daar wordt je hooguit besmet met het smartlappenvirus als je met de TROS op pad gaat. Bovendien zul je in de havens die je aandoen vast een stuk hartelijker ontvangen worden. In elk geval hebben veel steden nu een mooi excuus om geen cruiseschepen meer toe te laten. Sommige mensen zullen daar doodziek van zijn. Ik gok dat veel inwoners van havensteden hier echter dolblij om zijn. Ik schat in dat de Corona rijkelijk vloeit om hier op te proosten. Zoveel liters dat men er haast zeeziek van wordt.

Reageer op artikel:
Vrijwillig op een veredeld, varend Preston Palace
Sluiten