Met je billen bloot in de metro….

Imka Meuwese 13 jan 2020 / 22:09 uur

De no pants subway ride. Het moet toch niet gekker worden, maandag 13 januari bleek het de dag te zijn waarop je lekker onbekommerd zonder broek of rok de metro in kon stappen. Behoorlijk frips aan de bips trouwens maar goed, afgezien daarvan, hoe is deze dag in godsnaam in het leven geroepen? Blijkbaar bestaat het al 18 jaar en ik vind het werkelijk een belachelijk idee! Welke exhibitionist heeft dit ooit verzonnen? Wat is het nut ervan, vraag ik me af, maar daar lees ik nergens iets over. Wat is de achterliggende gedachte? Is er überhaupt wel een achterliggende gedachte? Komt er misschien eerdaags ook een no top subway ride? Hup, gooi vooral lekker allemaal je bh en bovenkleding uit en ga een dag met ontbloot bovenlichaam reizen met de metro. Dit zal dan ook wel eerst in Amerika beginnen en wie weet te zijner tijd overwaaien naar ons land.
En wat ik me ook afvraag; Waarom alleen in de metro? Hoe doe je dat dan als je de metro uitstapt? Trek je dan gewoon je broek weer aan of loop je verder de hele dag op je werk ook half naakt rond? En zitten we daar wel op te wachten? Om onze collega’s zonder broek achter hun pc te zien zitten? Of, nog veel erger, in de bedrijfskantine…happend in een broodje worst. 😉 Sorry hoor, ik moet er niet aan denken. Alhoewel ik een uitzondering zou maken voor de man van de coca cola light reclame van enkele jaren geleden, die ik heus niet aan zou sporen om zijn kleding weer aan te trekken. Maar dat terzijde.

Oh, en staat iemand er wel bij stil dat het zitten zonder broek in de metro heel vervelend en ook nogal onhygiënisch is, hoe dat kan plakken op die stoelen? En dat er dan steeds iemand anders met zijn billen op die banken en stoelen gaat zitten….vandaar waarschijnlijk dat er voor deze dag in januari is gekozen want hartje zomer moet je daar toch helemaal niet aan denken. Massaal Jan en alleman met zijn zweetreet op die metro banken, gatver. Dus die datum is het enige wat ik begrijp, voor de rest is het mij een compleet raadsel. Voor de mannen lijkt het me bovendien erg onhandig want waar stop je je telefoon??? Trouwens, laat ook maar, ik wil het niet eens weten geloof ik.
Anyway ga ik hier absoluut niet aan meedoen, dat mag duidelijk zijn. Ik hou mijn broek (en bovenkleding) gewoon aan en ben blij dat ik in dit doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg-landje woon. Hopelijk komt deze dag dan ook niet overwaaien naar ons en kunnen wij voorlopig nog met een gerust hart de metro instappen op 13 januari.

Reageer op artikel:
Met je billen bloot in de metro….
Sluiten