Jezelf vergelijken met een Ikea kast?

Jeanne Vermeulen 20 nov 2019

Een collega maakte de laatste de vergelijking van een persoonlijkheidstest en een Ikea kast. Geef een persoon een Ikea kast om in elkaar te zetten en je zult zien wat voor karakter erachter schuilt. Leuke vond ik dat, die vergelijking. Je hebt natuurlijk de denkers die eerst uitgebreid de beschrijving doornemen en een volwaardig plan maken of juist de bouwers die dit in één oogopslag zien en klaar is kast.

Waarnaar ik natuurlijk gelijk mijn eigen hersenspinsels liet kraken hoe mijn bouw proces er dan uit zou komen te zien. Uhhh niet?! Als er iemand is die geen gebruiksaanwijzingen leest ben ik het wel. Maar zal je denken dan heb je altijd nog je boerenverstand en technisch inzicht wat ervoor zorgt dat Billy in elkaar gezet wordt. Nou dat heb ik dus ook niet. Want op de één of andere manier weet ik het altijd te presteren dat de helft van de plankjes over blijven of er ineens 3 schroeven tekort komen waardoor het hele karwei net voor de finish toch mislukt.

Eindstand, denk ik dat de planten doormiddel gebroken in de kliko belanden. Of het moet zijn dat iemand inhuren ook laat zien wat voor persoonlijkheid er in mij schuilt?😀

En jij? Hoe zet jij jouw Billy in elkaar?