Bitterballetje?

Jacqueline Egthuijsen 13 okt 2019

Wat jullie misschien nog niet weten, is dat wij niet zulke klussers zijn. En als je net een huis hebt gekocht, dan is het op zich wel handig als er iemand is die een beetje handig is. Daarom zijn er (bijna) elke dag wat mensen aan het werk om ons huis zo snel mogelijk tot paleis om te toveren. En deze hardwerkende mensen moet je af en toe op wat lekkers trakteren, anders lopen ze de kantjes eraf. Dus het leek manlief en mij wel een heel goed idee om de zaterdagmiddag af te sluiten met een bittergarnituurtje.

En om met een bittergarnituurtje aan te kunnen komen, moesten we eerst de snackbar nog zien te vinden. Ondertussen zijn we toch al best bekend in Uithoorn, maar de snackbar, daar waren we nog niet geweest. Maar geen probleem, Google weet alles en dus ook waar de dichtstbijzijnde snackbar is. Zo gezegd, zo gedaan. Bittergarnituurtje voor zes man besteld, want met onszelf meegerekend zouden we met zoveel mensen moeten zijn.

Kom je dan aan met je schaal vol bitterballen, om vervolgens tot de conclusie te komen dat er niemand meer in je huis is. Dus hebben we ze lekker gemaakt met een foto en hebben wij die 6-persoons hap maar met z’n tweeën naar binnen gewerkt.

Liefs,
Jackie