Nazomerdag, correctie

Rachida Issaoui 23 sep 2019

Gisteren was het een nazomerdag. Eigenlijk wilde ik me met sushi voleten maar uiteindelijk was iedereen tegen. We hebben de barbeque aangestoken, correctie ik heb de barbeque aangestoken en hij begon gigantisch te roken.

Ik marineerde de chickenwings, de kipspiesjes, gehakt voor de burgers en de lamsspiesen, vervolgens toen het vuur perfect was ging alles op de grill. Een nazomerdag kun je niet anders dan benutten. Nog even de tuin doen, een lekkere boottocht of wandeling maken en de lekkere lucht opsnuiven of inderdaad barbequen.

Dit jaar ging vliegensvlug voorbij, we gaan alweer richting de herfst. De pepernoten liggen alweer in de winkel. Ik vindt dat de tijd te snel gaat. Vaak gaat dat zo als je druk bent, dan kom je namelijk tijd tekort.
Ik heb nog zoveel dingen te lezen, zoveel dingen te doen. Ik probeer daar maar niet aan te denken.

Leven in het moment is het beste wat je kan doen als mens. Genieten van het moment, want morgen is niet beloofd. Hou de drie achten in acht, 8 uur werken, 8 uur ontspanning en tijd voor familie en vrienden en 8 uur slaap. Hard werken loont, vooral als je werkt aan je doelen. Iedereen heeft een droom maar wie werkt er al aan? Iedereen wil naar de hemel maar niemand wil dood, zo is het ook met dromen waarmaken.

Morgen ga ik weer van start met mijn koolhydraatarme lifestyle. Geen taart en brood meer voor mij. Ik heb een paar weken gecheat. Nu is het klaar, de knop is weer om.
Ik wilde dus eigenlijk sushi eten, zodat ik vanaf morgen met volle kracht de koolhydraten links laat liggen. Maar ja, ze wilden niet mee. En alleen sushi eten doe ik niet, dat is net zoals met koeskoes, dat eet je ook met zijn allen.

Ik heb de weersvoorspelling niet gezien, maar ik heb het gevoel dat het herfstachtig wordt. Zul je maar net zien afkicken van de suikers en koolhydraten en regen. Dat wordt wat. Morgen is gelukkig nog ver weg, vandaag eet ik een taartje om mijn koolhydratenarme lifestyle te vieren. Hoera! 😉