feiten die vrouwen graag over mannen willen weten!

Julia van der Bent 11 sep 2019

De wetenschap is tegenwoordig in staat om te verklaren waarom vrouwen zoveel praten, waarom ze alles tot in de kleinste detail van iedereen in hun omgeving willen weten en waarom ze zo zelden het initiatief tot seks nemen.

We weten nu dat daar biologische redenen voor zijn. en deze redenen, in samenhang met onze evolutie, verklaren vele zaken. Bijvoorbeeld waarom mannen maar één ding tegelijk kunnen doen, waarom ze een hekel hebben aan boodschappen doen, waarom ze het niet nodig lijkt om raad te vragen, waarom ze liever hebben dat de rol toiletpapier niet in de wand is ingebouwd, maar aan een toiletrolhouder eraan hangt, en waarom ze niets weten over het privéleven van hun vrienden, terwijl ze een heel weekend samen gaan vissen.

1. Echte mannen huilen, maar alleen als het hersengebied dat emoties beheert en in hun rechter hersenhelft ligt, wordt gestimuleerd, en het is zeldzaam dat een man dat in het openbaar laat gebeuren.Koester argwaan bij een man die vaak in het openbaar huilt.

2. Voor een man is het urineren naast een andere man in het toilet bijna net zo ongemakkelijk als in de lift staan met zijn geslachtsdeel uit zijn broek.

3. De mannelijke hersenen zijn gefocust op probleemoplossing. De vrouwelijke hersenen zijn gefocust op processen. Een man zal alleen over zijn persoonlijke problemen praten met een ander als hij denkt dat die persoon hem een oplossing kan bieden. Een man voelt zich gevleid als we hem zijn mening vragen, en hij stelt op dat moment een oplossing voor.

4.De meeste mannen werkt het binnen twintig minuten op de zenuwen als ze kleding moeten kiezen of kopen. Als je een man wilt aansporen om te gaan shoppen, geef hem dan duidelijke criteria, zoals kleuren, maten, merken en stijlen, en zeg hem waar hij heen moet gaan en hoeveel tijd het zal kosten.
Met deze heldere doelstellingen (zelfs als je ze hebt verzonnen) zul je verbaasd zijn over het enthousiasme dat een man voor shoppen aan de dag kan leggen.

5. Mannen kennen slechts 2 echte emoties, ‘honger’ en ‘seksuele verlangen’. Heeft hij geen zin in seks, smeer dan een boterham voor hem.

6. Hoe hoger de inkomsten en materiële welvaart van een man, hoe vaker zijn partner een orgasme krijgt. Conclusie: rijke mannen zijn de meest gewilde partners en zorgen ervoor dat vrouwen vaker een orgasme krijgen.

Het goede nieuws is dat, als je eenmaal de oorsprong van deze verschillen hebt begrepen en toegegeven, dat het makkelijker is om te leven met deze verschillen.