Toekomst

Dave Binkhorst 10 jul 2019

Laatst keek ik naar de tv en zag een programma over 1 van de aller mooiste instanties ooit. Villa Pardoes, kinderen krijgen namens donateurs en deze stichting een gratis vakantie, om hun zorgen te vergeten of in ieder geval even opzij te zetten.

Heel veel mensen twijfelen over hun toekomst, met wie ga ik trouwen, waar ga ik tot me 67ste werken, wie blijft er bij me en wie gaat er weg. Door deze uitzending leer je dat alles maar voor even is. En gezondheid je belangrijkste erfgoed is en blijft.

Laatst las ik, dat Nederland gaat beginnen met een bierservice als het bier op is en de winkels zijn dicht, dan zorgen zij ervoor dat er binnen een uur zoveel koud bier voor je deur staat als je maar wilt, dat we nu overal WiFi gaan krijgen zelfs als je midden in de duinen staat. Dat op de telefoon meer gekeken wordt dan dat er naar elkaar wordt gekeken. We hebben het zo slecht….. besef dat wij meer hebben dan dat we nodig hebben en we dat moeten leren tevreden te zijn met minder. De bijrollen zijn soms belangrijker dan de hoofdrollen en de ingang van het theater is nou eenmaal niet altijd de rode loper.

Geniet van het leven, geniet van elkaar, leef elke dag of er geen morgen is.

Hou van iemand verschrikkelijk veel, maar het belangrijkste leer van jezelf houden pas dan ga je genieten en leven. Besef dat geld de wereld laat draaien maar, dat liefde de wereld laat zien!

Ik weet niet waar ik naar toe ga, ik weet niet met wie ik ga trouwen of waar ik de rest van mijn leven ga werken, maar het wordt vast mooi! Ik hou ervan!