Waar is de bijsluiter?

Maria van den Braak 15 apr 2019

Wanneer je bij de drogist pijnstillers koopt, of een ander vrij verkrijgbaar zelfzorggeneesmiddel, zit hier standaard een bijsluiter bij met informatie over welke stoffen het bevat en wat de (bekende) bijwerkingen zijn. Aan de kassa wordt door de medewerk(st)er nog eens uitgelegd hoe het middel te gebruiken en wat de eventuele risico’s zijn.

Dit in schril contrast met de informatie die wordt verstrekt bij vaccins. Daar zit helemaal geen bijsluiter bij en informatie over welke inhoudsstoffen erin zitten krijg je ook niet te horen. Uiteraard begrijp je dat het vaccin tegen bijvoorbeeld pokken het betreffende virus bevat, maar daarnaast zitten er nog allerlei "hulpstoffen" in, aluminium en kwik onder andere. En deze middelen worden dus rechtstreeks in de bloedbaan gespoten!

Dit betekent dat vaccins direct organen en hersenen bereiken en het lichaam weinig kans bieden om schade te voorkomen. De enige optie is om te proberen de schade zoveel als mogelijk te beperken als het kwaad eenmaal is geschied. Maar zware metalen raak je niet zomaar kwijt. Bij autopsies op overleden zwaar autistische kinderen in Amerika, werden grote hoeveelheden aluminium in de hersenen aangetroffen. Deze stof hoort daar helemaal niet aanwezig te zijn. De normale hoeveelheid is nul!

Waarom niet bij de oproep voor vaccinaties een bijsluiter met de inhoudsstoffen toevoegen voor het betreffende vaccin? Als het allemaal zo onschuldig is, lijkt me dat geen enkel probleem. Dan kunnen ouders een geïnformeerde beslissing nemen. Dit zal meer effect hebben op het vertrouwen in vaccinaties dan het zonder verdere wetenschappelijke onderbouwing triomfantelijk roepen "Het is bewezen, je krijgt geen autisme van vaccinaties", door Astrid Kersseboom in het Journaal.

Zelf heb ik de mazelen en de bof gehad, maar niet tegelijkertijd. Dat is ook iets om bij stil te staan. Want kinderen krijgen met de mbr-vacccinatie drie kinderziektes tegelijk ingespoten. Nogal een aanslag op het immuunsysteem! En dat is wat vaccinatie is, een aanslag op het eigen immuunsysteem. De mensheid zou allang zijn uitgestorven zonder een goed werkend immuunsysteem. Vanaf het moment dat de vaccinatieprogramma’s werden ingevoerd, is er weliswaar een afname in het aantal infectieziektes, maar tegelijkertijd een enorme toename van allerlei immuunziektes. Waar het doorlopen van kinderziektes het immuunsysteem versterken, wordt het immuunsysteem juist verzwakt door de vaccinaties tegen diezelfde kinderziektes.