Dikpigs, dikpiks of dickpics?

Imka Meuwese 13 feb 2019

Afgelopen week hoorde ik met grote ontsteltenis hoe de twee jonge vrouwelijke kandidates van The Voice, nauwelijks 17 jaar oud, vertelden dat zij dagelijks via Facebook vunzige foto’s ontvangen van onbekende jongens en mannen. Foto’s van hun pielemoos om precies te zijn. Wat mankeert die lui? Bah, grote zwijnen zijn het….dikpigs dus.

Ergens is het ook lachwekkend, want wat al die goorlappen niet lijken te weten is dat een foto van een blote piemel ons vrouwen echt niet bepaald kan bekoren. Eerlijk gezegd is het gewoon ronduit lelijk om te zien. Geloof me, stuur dan nog beter een foto van jezelf in (leuke) boxershort, want dat is vele malen appetijtelijker dan dat blote pielewielie ding. Ongeacht of ie nou klein of groot is, dun of dik(pik)… het is gewoon allesbehalve fraai om een tampeloeres ineens groot in beeld voor je neus te zien. Hopelijk bekeken die meiden de berichten op hun (liefst kleine) telefoon en niet op laptop op pc want dat is helemaal griezelig, brrr.

Kijk, het is een heel ander verhaal als wij vrouwen verliefd zijn op een man of op z’n minst ons aangetrokken voelen tot hem. Dan wil je natuurlijk wel op een bepaald moment, en voor de een is dat al heel snel, voor de ander wat later, graag wat meer zien van zijn mannelijkheid. Maar zomaar, ongevraagd en onaangekondigd pontificaal zo’n hompje vlees op je beeldscherm….NO THANKS! Wat doe je jezelf en ons aan? Afknapperig is het en bovendien zo sneu ook, heel jammer zo’n actie.

Maar even serieus, hoe ziek is de wereld? Dat we elkaar zo respectloos tegemoet treden en ronduit beledigen door zo’n ranzige foto te sturen. En hoe weinig respect heb je dan ook voor jezelf? How low can you go?!

Ik hoop werkelijk dat, nu jullie dikpigs weten hoe je jezelf hiermee enorm voor schut zet en hoe onaantrekkelijk het absoluut voor vrouwen is, er misschien wat minder van zulke zielige foto’s verstuurd zullen worden. En als je jezelf nou echt niet in kunt houden, trek in godsnaam dan eerst een leuke slip of boxer aan, want daar doe je ons een enorm plezier mee.

De kans dat je met zo’n dickpic zult scoren is toch zo goed als nihil. Dus jongens en mannen, bespaar jezelf de moeite en de afgang en trek gewoon de (stoute) schoenen aan, en ook meteen een broek, en vraag de dame in kwestie dan op een normale manier of ze interesse heeft in een date met je.

Mag ik jullie bij voorbaat namens alle vrouwen hartelijk bedanken!