VACATUREMEDEWERKER DONATIE EN MANTELZORG

Ilse Vos 19 nov 2018

Er is wederom weer veel animo voor een baan die hoog scoort op de lijst met leukste banen in Nederland. Dat het vrijwilligerswerk betreft, weerhoudt vele enthousiaste sollicitanten er niet van om mee te dingen naar deze zeer gewilde functie. Omdat echter bij een kleine groep een onjuist beeld is ontstaan over de functie, publiceren wij hierbij de volledige vacature:

VACATURE
MEDEWERKER DONATIE EN MANTELZORG (vrijwillige basis)

Wat wij bieden:
Enorm veel voldoening en waardering. Je komt te werken in een enthousiast en bevlogen team dat elkaar ondersteunt en versterkt. We bieden je ruimte om je creatieve kwaliteiten te ontplooien. We beloven je dat je met een lach naar je werk gaat en er ook met een lach vandaan komt. Op basis van je eigen voorkeur kun je binnen werken of in de buitenlucht. Je ontvangt bedrijfskleding en hebt veel vakantiedagen. Er wordt maximaal één maand per jaar beroep op je gedaan en je kunt je werktijden zelf bepalen en indelen.

Jouw profiel:
Je bent een gulle gever en kunt goed omgaan met kinderen van alle leeftijdscategorieën, je bent een teamplayer, hebt empathisch vermogen, ondersteunende vaardigheden en bent energiek. Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en bent ruimhartig en lichtvoetig. Ook ben je sportief en lenig. Het hebben van zeebenen is een pré.

De functie:
Bij het vormgeven van je functie wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke kwaliteiten en interesses. Je biedt entertainment en bezorgt cadeautjes en diverse zoetigheden aan voornamelijk kinderen. Daarnaast heb je mogelijk enkele ondersteunende mantelzorgtaken voor een hoogbejaarde, vriendelijke man. Hij is ooit onderscheiden voor zijn vrijgevigheid en hulp aan zieke en arme mensen. We noemen hem daarom niet gewoon Nicolaas, maar Sint Nicolaas.

#hetiseenfeest