Die goede Amerikaanse fuiven

Iedereen die was uitgenodigd op die Amerikaanse fuif nam zelf iets mee op het feestje en zo had je een goedkoop feestje . Zoiets in gedachte wilden sommige Europese landen ook alleen sommige "vrienden "wilden alleen maar meedrinken en eten.

Het huis gevoel zijn werd een huis voor onderdak
Hoon, onbegrip en minachting , tja vrienden worden vijanden en andersom .

Het recht om de meubels te zetten zoals je zelf wil ,die bezoekers ontvangen waar je blij van wordt. Thuis voelen in je eigen huis .
Tja , dat wilden de Engelsen.
“Dom volk” maken de journaals en praatprogramma’s ons wijs “ze willen alleen maar de kersen van de taart ” echoden men dan elkaar na .

De Oost Europese landen en Italië, Griekenland en zelf ( onze ) beste vriend Frankrijk betalen niet mee voor de taart maar reserveren wel de kersen apart voor hen.

Tja , en dan vindt men het gek dat landen zoals Engeland en Amerika eerst voor zichzelf kiezen. De Europese voorgeschotelde slagroomtaart is tot een zandtaartje geworden.

Wat een "vrienden" hebben ze in het Europese huis gehaald en krijgen ze er vervolgens met geen paard meer uit. Vervolgens vindt men het gek dat de overige gasten in het huis zeggen " we gaan , de gezelligheid is ver weg te zoeken , ze eten en drinken onze spullen op en zelf onze smaak van muziek is anders".

Toen men met de EU begon wisten de politici te vertellen dat ze zeker wist dat iedereen ervan zou profiteren . Men wist wat goed voor het volk was. Het volk

Om dat volk dus over de streep te trekken wilden ze het volk bij de "arm nemen "om de mensen bewust te maken van de vele voordelen. De mensen.

Het werd te veel reclame voor iets wat de mensen niet meer wilden ze worden bestempeld als gepeupel .
Het gepeupel.

Ik heb ook dromen van vroeger , de Amerikaanse feesten, de een bracht meer mee dan hoefde de ander bijna alleen iets voor zichzelf . Het was niet erg we waren vrienden we waren al blij dat we elkaar hadden als vrienden.

Maar het mooiste van de fuiven was dat als er iemand die te veel gedronken had ,of geen zin meer had , eerder weg ging dan de rest we vrienden bleven en respect hebben en niet door blijven zeiken van "drink toch nog een pintje "of" waarom ga je nu al "

Geef de Britten wat ze willen ga niet zitten zeiken of te muggenziften want een verre vriend is beter dan een overheersende buur.