(B)oops!

Whitney Telgt 17 okt 2018

(B)oops!
Wauw je hebt gewoon al boobs! hoor ik Sonja in groep 5 nog zeggen.. Huh boobs?! Nee joh kan niet, ik ben pas 9 jaar hoor. Actief meedoen bij Gym zat er ook niet meer in want dan gingen die dingen op een neer en dan zou iedereen naar me kijken (dus ik had vaak “buikpijn”). OH MY GOD! Ik moest dan ook nog een BH gaan vragen thuis, een “echte” want die kinderdingetjes zouden deze jongens echt niet in bedwang houden hoor! Basisschool overleefd YES!, op naar de middelbare school.. Maar toen begon de “ellende” echt, want al die jochies vonden die boobs heeeeeeeel interessant (de meiden btw ook, want die verlangden ook naar zulke borsten!). Vanaf toen werd ik “Het meisje met de tieten”, als iemand vroeg wie is Whitney dan was het vaak dat meisje met die tieten en dan was het ook meteen; oh zij! Ik weet wie! Strakke shirts dragen werd een ding, want je kreeg dan te horen; lekkere boobs hoor of jou staat alles beter want je hebt boobs. Er werd ook vaak gevraagd of ik een beetje tiet kon doneren aan de meiden waarop ik antwoordde; met Kerst krijgt iedereen een beetje tiet in een zakje.

Ik merkte dat ik er juist onzeker van werd, terwijl iedereen om mij heen ze geweldig vond. Ik zei altijd ik ben vervloekt, dubbel vervloekt! Rugpijn, lelijke oma bikini’s (als ik “geluk” had), heel veel dure bh’s inslaan in de VS (daar hebben ze tenminste maat Meloen), winterjassen die nooit dicht gingen, de leuke bijnamen (Betty Boop, Lolo Ferrari, Tiet, Boobie) en ga zo maar door..
In de zomer zou ik het liefst helemaal bedekt over straat willen lopen, maar dat doe ik niet omdat ik slecht tegen hitte kan en omdat ik gewoon wil showen wat ik in huis heb! If you got it flaunt it #Beyoncévoice
Ik kwam erachter dat sommige mensen (lees mannen) niet eens de moeite meer namen om de GEWELDIGE Whitney te leren kennen en dat het vaak om twee dingen ging, je kan het al raden.. Knabbel en Babbel (ook dit was een bijnaam die ze hadden gekregen). Ik snap het ze zijn niet te missen en zelfs met een coltrui aan puilen ze eruit, maar ik ben veel meer dan 5 kilo vlees op m’n borstkast!
Ik ben Whitney, ik ben leuk, grappig, good looking en heb toevallig grote borsten!