Kinderpardon

Aan Mark Harbers en Mark Rutte

Beste Mark en Mark,
Hebben jullie een leuke vakantie gehad?

Wat zijn jullie toch slim geweest, om de fam. Andropov in detentie te plaatsen en uit te zetten rond het moment dat de Tweede kamer begon aan zijn reces.
Voorkomt veel lastige parlementaire vragen natuurlijk.

Waren jullie al op de traditionele BARBECUE van het parlement toen deze mensen werden opgepakt.

Hebben jullie nog een leuk een tripje gemaakt naar de Oekraïne , Kiev bijvoorbeeld.
Even op bezoek geweest bij die Kerk waar nu de familie Andropov verblijft.
Hoewel gelet op de mensenrechten situatie m.b.t. LHBT-ers is dit wellicht niet zo’n voor de hand liggende reis hé Mark H. Of nog even naar Armemië naar de moeder van Lily en Howick geweest of konden jullie die brug niet vinden waar ze regelmatig haar onderdak vindt?

Mark en Mark eerlijk is eerlijk ik heb nooit veel met de VVD opgehad, komend uit een arbeiderswijk, had ik vooral last van VVD-ers op belangrijke posities die jarenlang het voor mij en andere bewoners uit die wijk het schier moeilijk hebben gemaakt om uiteindelijk dat te bereiken wat ik desondanks toch heb bereikt.

Maar even terug naar de familie Andropov als ook de Amersfoortse kinderen Lily en Howick die onder VVD gejuich en met oorverdovende stilte van de coalitiepartners het land werden of worden uitgejaagd. In mijn ogen zijn jullie beiden Mark en Mark wat dat aangaat een schande voor de medemenselijkheid.
Mogelijk dat het gebrek aan eigen kinderen daarin een rol speelt, anderzijds ben ik blij voor die kinderen dat zij er niet zijn. Je zult toch maar zo’n vader hebben.

Ik weet niet of er een god bestaat,heb er zelf zo mijn twijfels over. Echter indien er toch zo’n hogere macht bestaat, wens ik dat deze jullie tot in het diepst van jullie zijn, zal laten voelen wat jullie genoemde kinderen en hun ouders, maar ook al die anderen waarbij jullie op de zelfde wijze handelden, hebben aangedaan.

Tuurlijk zal het aan jullie aan lef ontbreken om inhoudelijk te reageren, van VVD’ers ben ik immers niets anders gewend, zal wel in een memo staat die vervolgens zoek raakt.

Tot zover Jaap Kolbrink
Oh ja,
De AIVD zal mijn adres gegevens wel hebben vraag ze gerust op of stuur mij even een Privé bericht op Facebook hoeven jullie niet zo te slepen met die nieuwe wet.