Keukenrollen van de ALDI

Paul Wijnhoven 29 aug 2017 / 14:40 uur

Keukenrollen van de ALDI

DE vraag waar heel Nederland mee zit maar nooit heeft durven stellen, : ‘Waarom scheuren vellen keukenrol en wc-papier van de ALDI (en aanverwante andere huismerken) altijd op elke willekeurige plek af behalve op de perforatie?
Is daar nou nooit studie of onderzoek naar gedaan? Ik erger mij daar mateloos aan, zouden ze het expres doen? Volgens mij lachen ze daar in de keuken en wc-rollenfabriek, afdeling perforatie zich een breuk. Kan Peter R. De Vries niet eens undercover een kijkje gaan nemen? Ik wil dit weten! Ik wil ook een test in de consumentengids, een item hierover in KASSA, RADAR, een onderzoek van TNO, een Kamerdebat, een parlementaire enquete en Europese regelgeving, pfff, maar er is meer:

Zo heb ik ook nog nooit een kartonnen verpakking van bijvoorbeeld een pizza, diepvries spinazie, saus, enz, netjes open kunnen maken zonder daarna de keuken te moeten dweilen en opnieuw te moeten behangen en witten. Test een fabrikant dan nooit zijn eigen product? Bestaat de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen eigenlijk nog? Waarschijnlijk niet, die moet onmiddellijk terugkomen want dit gaat fout lopen! Echter huisvrouwen zijn schaars geworden.
Heeft u wel eens een poging gedaan iets te openen waar staat: ‘hier openen’? Bij mij gaan direct de alarmbellen rinkelen en weet bij voorbaat al dat dat niet gaat werken en begin met openen juist aan de andere kant.
‘ten minste houdbaar tot: zie elders op de verpakking’, ja maar waar dan?
Ik heb nachtmerries van verpakkingen die ik met geen mogelijkheid open kan krijgen, wat ik ook probeer: halogeenlasapparatuur, thermische lans, anti-tank granaten, stoomwalsen, Pieter Storms, the A-team, ik word zwetend wakker. Potjes groenten worden volgens mij dichtgedraaid door de sterkste man van Nederland, zonder goed gereedschap niet open te krijgen, dat zeg ik…
Dan heb je nog de kartonnen sap verpakking. Nu heb je allerlei verschillende lipjes, bij de één moet je iets induwen waarbij gelijk je duim verdwijnt in het pak sap. Dan het lipje wat je omhoog moet trekken die hoe kan het ook anders altijd afbreekt. De volgende variant is het klepje waaronder een soort aluminium treklipje zit wat je er af moet klunzen, maar…..vult u zelf maar in. Ik denk dat oma in de aanleunwoning op deze manier geen voedsel meer binnen kan krijgen en zo steeds op de alarmknop moet drukken voor assistentie, ik denk dat ik maar eens ga vasten, terug naar de tijd van de Bijbel, toen had je dat allemaal niet.

Reageer op artikel:
Keukenrollen van de ALDI
Sluiten