Verkiezing 2017

Open Brief
Gisterenavond zat ik DWD te kijken naar dat discussie programma met De heer Krol en Uscher van de pvda, het blijkt wel weer eens dat er gewoon niet naar elkaar geluisterd word , zoals altijd en de pvda er onbeschoft uit kwam door heer Krol niet uit te laten praten, dus het niet luisteren van de heer krol zoals gewoonlijk in de kamer, altijd maar beloven en niet doen, zoals altijd……. Laten ze nu niet beloven, maar luisteren en DOEN voor het Volk, het zijn toch volks- vertegenwoordigers ???
Er is genoeg ellende in Nederland Armoede, dakloze minnimum uitkering 940 euro, krijg b.v ondergetekende, en moet daar alles van doen en rondkomen,( huur, gas, electra, water, verzekering, etc etc. etc.
Het is bijna een communistische staat, ik kan niets, ik ben 100% afgekeurd, alleen met hond (mijn beste vriend), als ik die niet had, was ik allang weg !!…… Ben Nu bijna 64, zit in een flatje tussen 4 muren en tv, niets meer….geen vervoer(oude fiets) om boodshapjes te doen, en de hond uit te laten, Kan slecht lopen, ivm diverse ziektes, maar ben er nog, ik heb nog veel dromen en goals te bereiken, maar kan het niet. geen begin kapitaal, dus blijf maar in mijn gevangenisflatje zitten ik moet wel kan geen kant op…….

Dus laten we met ons allen nu een goed nadenken voor 15 maart en aan onze medemens denken, en er wat aan doen niet alleen voor ondergetekende maar voor iedereen die het moeilijk heeft, jong/oud ARME/ gehandicapte, en al de andere hulpbehoevende, ik weet dat ik de 67 niet haal, dus blijft er weer wat over voor de anderen, waar ik voor gewerkt heb, vroeger moest je werken en ging het naar je ouders en anderen, en dat was prima en OK…….. Maar NU ……?
Jammer dat we zo moeten eindigen, Ik zie het niet meer zitten na 40 jaar werken……… Voor wat ???????
Alleen een stressvol leven dat zeg ik jammer !!!!!

Mijn advies Luisteren en doen, en niet beloven en dan Sorry..!
Rijken worden rijker, armen Armer, maar dat is al euwen..!
Jan met de pet betaald……

Email bekent bij redactie voor een reactie.
Als jullie het Plaatsen ????
Groeten een heel bezorgde goedgezinde burger …… Naam Andre

Het gaat toch goed met de economie? :):):):)