De nieuwe waarheid van trump

Madelon Rosenbrand 7 feb 2017

Als Trump zegt dat de wereld plat is, is de wereld plat. Een mooi voorbeeld van de nieuwe waarheid. Keiharde leugens, maar als degene die het zegt belangrijker is, is het waar. Ik vind het zelf maar niks, ik zit naar het journaal te kijken naar alle ellende in de wereld en opeens verschijnt Trumps dikke wortelhoofd in beeld. Over hoe die muur tussen Amerika en Mexico wordt gemaakt. En de Mexicanen gaan het betalen. Iedereen boven de leeftijd van 7 met een normaal brein snapt dat dat niet gaat gebeuren. Maar Trump zegt het, dus is het waar. Net zoals dat Hij zegt dat hij Amerika weer mooi maakt. Weer? als in weer toen alle buitenlanders zwaar gediscrimineerd werden? Met zijn mooie muur houdt hij eerst de taco´s uit het land en vervolgens gaat hij discrimineren. Niet zo vreemd dat hij zijn vriendjes, de russen, nodig had om president te worden. behalve als het IQ van de gemiddelde Amerikaan -30 is zou niemand op hem stemmen. Op een paar taco-hatende-discriminators na dan. Het valt me op dat de Amerikanen hem niet af zetten, als het bij ons openlijk bekend was dat er geknoeid was met het stemmen zouden de verkiezingen opnieuw worden gehouden. Trumps dikke wortelkop blaft vrolijk verder op het tv scherm. ¨And I´ll make the Mexicans pay for it!¨ Ja, en ik ben de moeder van Obama.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
De nieuwe waarheid van trump
Sluiten