Machtsoverdracht

Jerry Straub 13 jan 2017 / 14:05 uur

Machtsovername

"Hallo?"

"Barack, Donald hier"

"’Man, we liggen te pitten! O nee hè! Zeker weer met je tengels aan die atoomknoppen gezeten!"

"Rustig, rustig. Ze houden me sinds die bijna-lancering richting Noord Korea in de gaten. Ik mag zelfs niet meer op de knoppen van m’n koffiezet-apparaat drukken. Belachelijk. Het zijn toch verdomme míjn knoppen én míjn bommen!

"Donald, jij bent LE-VENS-GE-VAAR-LIJK! Shit, Michelle is nu ook wakker en die zit me hier nu een partij kwaad aan te kijken. Waarom bel je eigenlijk?"

“Nou, Melania kwam een doos met onderbroeken tegen. Allemaal met BO erop.
Die moeten van jou zijn”

"Ja. Dus?"

"Okay, dacht ik al. Maar waarvoor ik je eigenlijk bel is die loodgieter. Jij zei dat-ie alles had gefikst, maar ik zit hier nu met een giga-lekkage. Hele bed, dekbed, vloer, alles zeiknat, ja wij ook. Melania dacht dat ik weer in m’n bed had geplast, damn it! Dat Witte Huis is zo lek als een mandje! Barack, die loodgieter, z’n naam, nu! Ik twitter die prutser helemaal down!

"Donald, ga slapen…."

"Hoezo!? Ik wil die stomme loodgieter bellen"

“Ja, ja, ja…
Ik weet niet meer hoe die vent heet, ik had hem via via.
Anders moet je even Googelen.
By the way, bevalt het Witte Huis?”

"Mwoah. Melania vindt het helemaal top en die kleine van ons ook. The Oval Office is nu zijn kamertje. Ik blijf lekker in m’n eigen Tower wonen. Wel met een muur d’r omheen natuurlijk!"

"Apart…"

"Over apart gesproken. Het Witte Huis wordt een appartementencomplex. Zonder dollen. Lekker verhuren, mijn logo op de gevel, kassa!"

“Wat jij wil, jouw feestje. Even wat anders. Mijn CD’s liggen nog bij jou. Aretha Franklin, Michael Jackson, Prince, Beyoncé, Bruno Marsdat soort stuff, die wil ik terug.
Zou jij….”

"Zeker basketballers?"

"(Michelle, die man is echt niet goed…)"

“Whatever…Ken je Rambo? Sylvester Stallone? Mijn gedroomde minister van Defensie! Hij rekent in één keer af met alle ‘bad guys’ en ‘evil nations’ in de wereld.
USA! USA! USA!”

"Donald, je schreeuwt…"

"USA! USA! USA! Die machtsovername wordt echt top! Jij eruit, ik erin. En voor het oog van de camera’s geef ik jou je onderbroeken en CD’s terug. Huuuuuge!!!!

"Ja zal wel. Maarre, nog even over Obamacare"

"Niet nu Barack, ik heb hele belangrijkere zaken aan m’n hoofd, ja"

(Verbinding verbroken)

"Donald…?"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Machtsoverdracht
Sluiten