Ja ik discrimineer !

[email protected] 9 nov 2016

We leven in de gratie van een tolerante natie.

Nederland is een afspiegeling van wereldburgers, zoals Nederland in de geschiedenis de wereld veroverde, zo verovert de wereld ons nu.

En wat is er veel te doen over wel of niet discrimineren, over het verstrekken van een podium aan idioten die een sprookjespark aanspreken op het verkarikaturiseren van bevolkingsgroepen door denigrerende poppen te maken die sprekend lijken op de vooroordelen die we over al die verschillende volkeren hebben.

Er is al te veel over gezegd, ik voel me ook niet geroepen daarover nog een duit in het zakje te doen, maar waar ik het wel dolgraag over wil hebben is dat ik zelf, met trots discrimineer.
Ik discrimineer met trots! Niet op geloof, ras, afkomst of seksuele voorkeur maar op gedrag.

En dan bedoel ik het domme laag-bij-de-grondse idiote gedrag wat door alle bevolkingsgroepen heen terug te vinden is. Over intolerante benadering van Medelanders, over stommiteiten van het zinloos vernielen van gemeenschapsgoederen, over het pesten van anderen vanwege uiterlijke kenmerken, over het “iemand haten” puur omdat die een ander geloof heeft meegekregen van huis uit.

Ja ik discrimineer en omdat het niets, maar dan ook niets met intelligentie te maken heeft wil ik een voorbeeld geven. Er staat een enorme rij bij de kassa van een winkel die spullen verkoopt onder 1 euro. Iemand op plek 5 van alle kassa’s die open zijn gaat het niet snel genoeg en hij begint te roepen dat het GVD sneller moet. Dan discrimineer ik hem door net iets te hard te laten weten dat de dames aan de kassa gewoon aan het werk zijn en dat als hij aan het werk geweest was, zich ook niet had laten opjagen!

Zo discrimineer ik ook iemand die zit te bidden, naar welke God dan ook, om direct na dat gebed, alles weer te doen wat diezelfde God verboden heeft. Dat soort HUICHELARIJ daar kan ik helemaal niet tegen, dan discrimineer ik ze door, over dat gedrag, een opmerking te maken. Dat ik vervolgens als racist word uitgemaakt, dat toont alleen maar aan hoe ongelofelijk simpel die mensen zijn.

Zo las ik vandaag ergens: Simpel is hartstikke moeilijk!
En toen dacht ik: Simpelen zijn inderdaad vaak de moeilijkste mensen…

Heb ik je beledigd? Sorry! Heb ik gediscrimineerd? Ja geen spijt van!

Meer nog dan een Nederlander, ben ik een Medelander!