Mijn vader wilde ons ook vermoorden

Didi1985 23 okt 2015

Mijn ouders zaten in een vechtscheiding

Ik was nog maar een meisje van 3 jaar toen mijn ouders in een vechtscheiding terecht kwamen.
Mijn moeder wilde de hele zorg over ons alleen doen, en ze wilde onze biologische vader er niet bij hebben..Ze had wel een nieuwe vriend, waar ze na de scheiding van mijn vader hertrouwde..

Mijn moeder verzon leugens over mijn vader en zo kreeg mijn moeder alleen de zorg, en mijn vader kreeg ons niet meer te zien.

Mijn vader wilde net als haar ook voor ons zorgen, want hij is de vader van ons.

Ondertussen kregen wij alleen maar nare verhalen te horen van mijn mijn moeder over hoe slecht hij was en dat hij voor allerlei dingen de bak in draaide en mijn vader zou aan de drugs zitten.

De verhalen geloofde we van onze moeder, en werden dus zo bang van onze eigen vader dat we hem ook niet meer wilde zien.
Als mijn vader dus in de buurt was, rende we weg voor hem en als hij voor de deur stond, verstopte we ons achter een bank dat hij ons niet meer zag.

Mijn vader kreeg de zorg niet vanwege de leugens van mijn moeder, hierdoor draaide mijn vader door en dreigde als hij ons toen ze zien kreeg ons iets aan te doen..

Nu zijn we volwassen en januari 2014 zocht mijn vader contact met mij..
Mijn vader is nu ernstig ziek en wil graag zijn kinderen in de armen sluiten.

22 januari 2014 kreeg ik een mail van hem dat de verhalen van mijn moeder allemaal gelogen waren, en ben de volgende dag naar mijn vader gegaan. Het bewijs dat mijn vader gelijk had, had hij nog bewaard.

Mijn wereld stortte toen in..
Mijn moeder die ons jarenlang heb voorgelogen over onze biologische vader
Waarom?
Kinderen hebben beide ouders nodig met opgroeien

Logisch dat vaders hierin kunnen doorslaan als ze hun kinderen niet meer te zien krijgen..

Ik heb nu bijna 2 jaar mijn vader terug, helaas willen mijn zus en broertje niks met hem te maken hebben, en geloven alleen het verhaal van onze moeder..

Mijn moeder deed aan ouderverstoting..