Deel 2 Antwoord op vragen van het lid Segers

Timmie 30 okt 2015 / 09:05 uur

… dit jaar eentje. Verbetering! Maar dat doen we niet. Verbieden heeft geen zin heer Segers. Als we iets gaan verbieden, is het niet zo dat het opeens niet meer bestaat, of dat er geen behoefte aan is. Ik begrijp heel goed dat dit voor iemand die nog in sprookjes gelooft moeilijk te begrijpen is. Er is onder jongeren een enorme behoefte aan festivals. Daar wordt drugs gebruikt. We kunnen dan óf onze vingers in de oren steken en heel hard blèren dat dit niet mag, óf verantwoordelijk nemen. Dus, de bezoekers voorlichten over verantwoordelijk gebruik, zorgen dat er testpunten zijn zodat we weten dat wat ze nemen veilig is en niet elke feestganger behandelen alsof het een ontsnapte TBS’er is.

Reageer op artikel:
Deel 2 Antwoord op vragen van het lid Segers
Sluiten