De sancties tegen Rusland een lachertje!

sonjavandenende 9 okt 2015

Afgelopen week heb ik de Russische Federatie, oftewel Rusland bezocht. Met in het achterhoofd de media hetze, sancties en politiek die allen beweren dat Rusland lijdt onder de sancties, bezocht ik verschillende gebieden.. Tot mijn grote verbazing vindt je werkelijk alle goederen uit Europa, ook uit Nederland, van kaas tot bloemen, tomaten uit Spanje en ga maar door. Ook zou Nederland een voorbeeld kunnen nemen aan de hygiëne en discipline die er heerst. De NS een lachertje, elke 1.30 minuten rijdt er een metrotrein op tijd. De Russen een vriendelijk volk, die totaal niet bezig zijn met de MH17.

Het Nederlandse publiek wordt voor de zoveelste keer voorgelogen door de politieke establishment in Den Haag. Die ons wil laten geloven dat Rusland de schuldige is, voordat er echte bewijzen zijn over het neerschieten van de MH17. Is het niet eerst bewijzen dan schuld? De omgekeerde wereld is hier aan de gang!

Rusland is een mooi land, aardige inwoners en bovendien zijn zij diegene die uiteindelijk ISIS en andere terroristische groepen gaan verslaan in Syrië, niet de VS en Europa. Wij Europa zitten met de gebakken peren, honderdduizenden vluchtelingen, die ervoor zorgen dat Europa een verscheurd continent wordt, met voor en tegenstanders…Dit is wat imperialistische oorlogen, geleid door de VS Europa brengt…Geen vrede en welvaart..Tijd om de de Russen te steunen, ISIS weg te vagen. De gevluchte Syriërs terug nar Syrië, hun land opbouwen en de rust zal terugkeren in de Wereld. Dat heet als de neo-liberalen hun expansiedrift opgegeven en zich houden aan de regels van het internationale recht! Dit geldt ook voor de politieke partijen partijen in Nederland zoals de VVD en PvdA, die de expansiedrift van de VS blindelings volgen.