De beste Squla kortingscodes van Metro

Op zoek naar actuele Squla korting? Bekijk het overzicht van juni 2021

Start met leren op een leuke én betaalbare manier.
260
Beste kortingscode
€5
deal
Code

Pak €5 korting op je bestelling via deze Squla kortingscode

Meer detailsMinder details
Bekijk de code
€10
deal
Code

Squla korting: op een jaarabonnement pak je tijdelijk €10 korting

Bekijk de code
€10
deal
Code

Bestel met €10 korting via deze code

Meer detailsMinder details
Bekijk de code
€2,50
deal
Code

Bestel nu een abonnement en bespaar €2,50 met deze code

Meer detailsMinder details
Bekijk de code
€10
deal
Code

Voer deze code in en bespaar €10 op een abonnement

Meer detailsMinder details
Bekijk de code
(1 van de 1 codes)

Ook dit heeft de Squla-wereld te bieden

Leer gratis programmeren en meer

Leer gratis programmeren en meer

Naast de standaard basisschoolvakken zoals rekenen, taal en topografie, zijn ook steeds meer kinderen geïnteresseerd in programmeren en het nieuws. Speciaal voor deze kinderen zijn er bonusmodules ontwikkeld. Door deze extra uitdaging en verdieping wordt leren ineens nóg leuker.
Download de gratis app

Download de gratis app

Om kinderen zoveel mogelijk vrijheid te geven over waar en wanneer ze aan de slag gaan met Squla, kunnen ouders eenvoudig de gratis app downloaden voor op een tablet of telefoon. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld tijdens een lange autorit of buiten in de tuin leerzame quizzen en games spelen.
Ontvang gratis extra's

Ontvang gratis extra's

Je kunt op de website ook gratis materialen downloaden. Hier heb je geen Squla kortingscode voor nodig. Dit zijn materialen als kleurplaten, een spreekbeurtpakket, vakantieboek, leesbingo, kwartetspel en meer. Je vindt deze gratis extra's onderaan de website bij 'Materialen' of in je account.

Deze Squla kortingscodes zijn verlopen maar werken misschien nog wel

€10
deal
Code
Bespaar tijdelijk €10 dankzij deze Squla kortingscode
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de code
Vanaf
€7,95
Deal
Een abonnement sluit je al af vanaf €7,95 per maand
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de korting
€3
deal
Deal
Ontvang tot €3 Squla korting per maand
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de korting

Wat is Squla?

Squla wil dat alle kinderen met plezier naar school gaan, en dat gaat veelal gepaard met goed meekomen op school. Daarom heeft Squla een online platform gecreëerd waar kinderen alle schoolvakken kunnen oefenen. Op het platform vind je bijvoorbeeld oefeningen in de vorm van quizzen, games en kunnen ze sparen voor echte cadeautjes.
0
MeerMinder
€5deal
Er is zojuist een nieuwe code binnen gekomen

Hoe ontvang je een Squla kortingscode?

Wil je graag een abonnement afsluiten voor je zoon of dochter en ben je op zoek naar een manier om te besparen op de kosten? Gebruik dan een Squla kortingscode. Hiermee kan je snel en eenvoudig besparen op je bestelling. Je kunt op diverse manieren een kortingscode bemachtigen:
  • Gebruik een code van onze pagina.
  • Ontvang een kortingscode via het Squla account van je familie of vrienden.
  • Vind een code via de social media kanalen van Squla.
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang alle korting in je mailbox.
2500
MeerMinder

Squla korting voor het hele gezin

Als je voor meerdere kinderen binnen hetzelfde gezin een account aanmaakt, ontvang je extra Squla korting op je lidmaatschap. Op een jaar- en halfjaarabonnement voor twee kinderen ontvang je in totaal €4 korting per maand. Neem je een van deze abonnementen voor drie kinderen, dan ontvang je €9 korting per maand. Je kunt ook voor een maandabonnement kiezen. Dan ontvang je bij twee kinderen €4 korting en bij drie kinderen maar liefst €12 korting per maand. Een makkelijke manier om Squla korting en superslimme kinderen te krijgen.
2500
MeerMinder

Gratis lidmaatschap via school

Leerkrachten kunnen zich helemaal gratis aanmelden bij deze website. In de klas kunnen de kids vervolgens gratis en voor niks oefenen in rekenen, taal, aardrijkskunde en nog veel meer. De games sluiten perfect aan op lesmethoden en de juf of meester kan dankzij het voortgangsrapport precies inzien hoe het met de vaardigheden van de leerlingen gaat.
2500
MeerMinder

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke week ontvang je als nieuwsbriefabonnee het laatste nieuws over Squla in je inbox. Deze mails staan boordevol tips en tricks hoe je leren nog leuker maakt voor jouw kind. Ook profiteren nieuwsbrieflezers regelmatig van leuke extra's. Zo nu en dan ontvang je bijvoorbeeld een exclusieve Squla kortingscode waarmee je gratis extra modules kunt uitproberen, zoals TaalExtra. Zeker de moeite waard om even te lezen dus!
2500
MeerMinder

TaalExtra voor slechts €5,95

Wil je je zoon of dochter wat meer zelfvertrouwen geven op het gebied van lezen en spellen? Voeg dan TaalExtra toe aan je abonnement. Voor slechts €5,95 krijg je toegang tot extra oefeningen die samengesteld zijn met een unieke methode. Heb je al een lidmaatschap? Dan kan je evengoed TaalExtra nog toevoegen aan je abonnement. Wellicht is er nog een mogelijkheid om de eerste maand gratis te krijgen via een Squla kortingscode of via speciale ledenkorting.
2500
MeerMinder
Heb je een kortingscode die wij niet online hebben?
Deel de code met ons en help anderen met besparen!