Zo werkt het team samen

Het kortingscodeteam van Metronieuws.nl werkt samen met de Metro redactie om de bezoekers een zo volledig mogelijk aanbod van codes en kortingsacties te bieden. Door de ervaring die Metro al meer dan 20 jaar heeft en de enorme marktkennis van Global Savings Group bieden ze gezamenlijk een pagina die zowel uniek als behulpzaam is. Hierdoor vinden bezoekers altijd het laatste nieuws én alle mogelijke manieren om online te besparen.

Kortingscodes vind je bij Metro gratis en gemakkelijk
Metro is een gratis dagblad dat vijf dagen in de week wordt verspreid door heel Nederland. De krant ligt in openbare ruimten zoals het OV, bibliotheken en universiteiten waardoor de krant door iedereen te lezen is. Hierdoor bereikt Metro meer dan 1 miljoen lezers en houden ze nieuws laagdrempelig en gratis voor iedereen.

Door het speciale kortingscodesegment op Metronieuws.nl toe te voegen, zet Metro die trend voort. Geld betalen voor nieuws is helemaal niet nodig en ook je online aankoop kan volgens ons bij Metro een stuk goedkoper. Door het gebruik van een kortingscode pak je bij bekende webshops flinke korting of wordt je bestelling bijvoorbeeld gratis verzonden. En gelukkig hoeft dit helemaal niet ingewikkeld te zijn, want net zoals dat je op de papieren krant van metro geen abonnement nodig hebt, geldt dit voor de kortingscodewebsite ook. Met slechts een paar klikken vind je de beste aanbiedingen of kortingscodes. De aankoop van een nieuwe televisie, een paar sneakers, mooie beautyproducten of zelfs het boeken van een vakantie wordt een stuk leuker als je hiervoor niet de volledige prijs betaalt. Of je nu twee euro goedkoper uit bent of wel honderd, dat besparen voelt altijd goed! Helemaal fijn als dit je bijna geen extra tijd of moeite kost.

Naast het plaatsen van kortingscodes geven wij je bij elke webshop de allerbeste bespaartips. Zo weet jij precies wat voor korting een nieuwsbriefinschrijving oplevert of rond welke feestdagen jouw favoriete winkel stunt met topacties.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een actie en een kortingscode?
Bij een actie staat de korting vast, deze krijg je automatisch en hier hoef je niks extra voor te doen. Een kortingscode is een stukje tekst die je korting geeft als je deze in de webshop invult.

Waar halen jullie deze kortingscodes vandaan? 
Goede vraag! Vaak zoeken wij zelf het hele internet af om de allerbeste kortingen te spotten. Dit is soms bij de online winkels zelf, maar vaak ook in een nieuwsbrief die wij binnenkrijgen. Dat is niet alles, het team is namelijk iedere dag hard aan het werk om de beste deals te sluiten met de webshops. In de praktijk betekent dit dat we jou een code kunnen bieden met een kortingspercentage of -bedrag dat hoger is dan iedere andere kortingscode online.

Ik heb een kortingscode gevonden, wat nu? 
Dit verschilt nogal per webshop. Meestal moet je eerst inloggen waarna er in je winkelmandje een kortingscodeveld verschijnt, hier kun je de code inplakken. Vaak hebben we hier een gedetailleerde uitleg over op de shoppagina van de shop waar je ook de code hebt gevonden.

Kan ik verschillende kortingscodes combineren met elkaar? 
Dat ligt heel erg aan de soort code en de webshop waar de kortingscode geldig is. Als er voorwaarden zijn, vermelden we dit altijd duidelijk. Zo kan je onder de code de voorwaarden openklappen, vaak staat hier dan ‘niet te combineren met andere acties’ o.i.d.

Mijn vraag is niet beantwoord door jullie, kan ik jullie op een andere manier bereiken? 
Ja hoor, stuur ons een bericht via https://www.metronieuws.nl/kortingscodes/contact.