De beste NordVPN kortingscodes van Metro

Op zoek naar een actuele NordVPN coupon? Bekijk het overzicht van december 2020

Bekijk hier de bespaarmogelijkheden op een VPN.
260
Beste kortingscode
70%
deal
Code

NordVPN coupon: pak 70% korting

Meer detailsMinder details
Exclusief Geverifieerd
Bekijk de code
70%
deal
Code

Bespaar 70% op een tweejarig abonnement

Geverifieerd
Bekijk de code
80%
deal
Code

Ontvang 80% korting dankzij deze NordVPN kortingscode

Geverifieerd
Bekijk de code
58%
deal
Code

Ontvang 58% NordVPN korting op een jaarabonnement

Geverifieerd
Bekijk de code
70%
deal
Code

Nu 70% korting op een abonnement via deze NordVPN kortingscode

Geverifieerd
Bekijk de code
70%
deal
Code

Pak maar liefst 70% korting + een gratis maand met deze NordVPN kortingscode

Bekijk de code
€3,11
deal
Deal

Voor een 3-jarig plan betaal je slechts €3,11 per maand

Bekijk de korting
(1 van de 1 codes)

Overige voordelen van NordVPN

Meer informatie op de blog

Meer informatie op de blog

Mocht je niet zo goed weten hoe een VPN precies werkt en waarom het zo belangrijk is, dan kan je de blog-artikelen lezen. Op de blog lees je alles over hoe je identiteit op het internet beschermt. Ook lees je welke handige trucjes er zijn, om zeker te weten dat je anoniem surft. Klik dus zeker door naar de blog.
Altijd gratis support

Altijd gratis support

Als je ergens niet uitkomt, dan kan je altijd contact zoeken met het supportteam. NordVPN heeft een handige FAQ opgesteld. Daarnaast zijn er ook verschillende tutorials beschikbaar die je helpen bij de installatie. Is je vraag hierna nog steeds niet beantwoord, bel of mail dan naar het serviceteam.
Beveilig al je apparaten

Beveilig al je apparaten

Wanneer je een plan aanschaft, kan je het product op 6 verschillende apparaten gebruiken. Erg fijn, want je hoeft dus niet voor ieder apparaat een apart lidmaatschap afsluiten. Dit is een standaard actie waar je altijd gebruik van kan maken. Je hebt geen NordVPN kortingscode nodig.

Deze NordVPN kortingscodes zijn verlopen maar werken misschien nog wel

83%
deal
Code
Gebruik de NordVPN kortingscode en pak 83% voordeel
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de code
€2,99
per maand
Code
NordVPN kortingscode voor een abonnement van slechts €2,99 per maand
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de code
70%
deal
Code
Pak maar liefst 70% korting met deze NordVPN kortingscode
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de code

De missie van de website

NordVPN is opgericht door 4 jeugdvrienden. Het begon kleinschalig, maar inmiddels in de website enorm gegroeid. Wereldwijd maken maar liefst 12 miljoen mensen gebruik van de servies van de site. Het team van NordVPN vindt het belangrijk om het internet zo vrij mogelijk te houden. Het doel is om de online privacy zo goed mogelijk te waarborgen.
0
MeerMinder
70%deal
Er is zojuist een nieuwe code binnen gekomen

Besparen met een NordVPN kortingscode

Je privacy bewaken op het internet is natuurlijk erg belangrijk. Je bent verzekerd van goede bescherming met een product van NordVPN. Online bescherming hoeft gelukkig niet duur te zijn. Er is namelijk regelmatig een kortingscode beschikbaar. Met een code betaal je soms wel 50% minder voor een abonnement. Ook kortingscodes voor 60% of 75% komen voor. Hou het overzicht in de gaten voor alle actuele codes.
2500
MeerMinder

Doe je voordeel met de aanbiedingen

De website heeft regelmatig mooie kortingsacties. Bij aanschaf van een abonnement krijg je dan een aantal maanden gratis. Of je ontvangt 40% voordeel op een jaarplan. Door gebruik te maken van een aanbieding, kan je wel honderden euro’s goedkoper uit zijn. Het is helaas niet mogelijk een NordVPN coupon te combineren met een aanbieding. Kies dus de actie waarmee je de hoogste korting ontvangt.
2500
MeerMinder

Kies het goedkoopste abonnement

Wil je zeker weten dat je de hoogste besparing pakt, dan is het aan te raden het langst lopende abonnement te kiezen. Er zijn namelijk plannen voor 1 maand en lidmaatschappen voor 1, 2 of 3 jaar. Wanneer je een maandplan kiest, ben je per maand veel duurder uit dan wanneer je een abonnement van 3 jaar afsluit. Op deze manier kan je een besparing verwachten van minimaal 60%. Combineer het voordeligste plan met een NordVPN kortingscode of aanbieding en je voordeel is enorm.
2500
MeerMinder

Niet goed, geld terug

De producten die op website te koop zijn, kan je altijd gratis uitproberen. Je hebt namelijk geld-terug-garantie van 30 dagen. Je hebt dus ongeveer een maand de tijd om je aankoop uit te proberen. Bevalt het niet, dan krijg je gewoon je geld terug.
2500
MeerMinder

15% NordVPN kortingscode voor studenten

Ben je student? Dan staat er een mooie actie voor je klaar. Als je je op de site via StudentBeans aanmeldt, dan ontvang je een kortingscode voor 15%. De code is geldig op een abonnement van 3 jaar. Zo ben je tijdens je studentenperiode dus voordelig verzekerd van beschermd internet.
2500
MeerMinder
Heb je een kortingscode die wij niet online hebben?
Deel de code met ons en help anderen met besparen!