De beste Keukenhof korting van Metro

Op zoek naar een actuele Keukenhof kortingsbon? Bekijk het overzicht van januari 2021

Bewonder de uitgestrekte vlaktes bolbloemen met extra voordeel.
260
Gratis
deal
Deal

Download nu gratis de plattegrond voor je toekomstige bezoek aan de Keukenhof

Bekijk de korting
(1 van de 1 codes)

Deze Keukenhof kortingscodes zijn verlopen maar werken misschien nog wel

Gratis
lockers
Deal
Huur een gratis locker tijdens een dagje Keukenhof
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de korting
Gratis
annuleren
Deal
Keukenhof korting: je kan nu gratis annuleren
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de korting
Gratis
tour
Deal
Bekijk de Keukenhof nu met de virtuele tour
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de korting

Geschiedeis van de Keukenhof

Het kasteel Keukenhof werd gebouwd in 1641. Vele jaren later, in 1857, kreeg de kasteeltuin een make-over. Het ontwerp van vader en zoon Zocher - die ook het Amsterdamse Vondelpark hebben ontworpen - is nog steeds de basis van het huidige park. In 1949 sloeg een groep bollentelers de handen ineen om er een expositietuin van te maken. Sinds de opening in 1950 is er elk voorjaar een fleurige en kleurrijke tentoonstelling van tulpen en andere voorjaarsbloemen.
0
MeerMinder
Gratisdeal
Er is zojuist een nieuwe code binnen gekomen

Bestel een combiticket

Wil je graag naar de Keukenhof? Maak er dan een compleet dagje van met nog andere activiteiten. Via Tiqets kan je eenvoudig combitickets bestellen, waarbij je bijvoorbeeld ook vervoer krijgt van en naar de Keukenhof, een grachtenvaart en toegang krijgt tot het Rijksmuseum.Naar Keukenhof

Gebruik een Keukenhof kortingsbon

Wij raden je aan om je tickets altijd online te bestellen. Met een online ticket hoef je namelijk niet in de rij te staan voor de kassa én je kunt een Keukenhof kortingsbon gebruiken. Afgelopen jaar hadden wij een speciale kortingsbon voor 5% korting. Wellicht hebben we deze kortingscode ook dit jaar weer online staan.
2500
MeerMinder

ANWB Keukenhof korting

Als ANWB lid kan je gemakkelijk korting ontvangen op je tickets. Ben je nog geen lid, maar ga je vaak dagjes weg? Dan is een ANWB lidmaatschap een overweging waard. Het kost slechts €15 per jaar en je ontvangt op een entreeticket voor de Keukenhof maar liefst €2,50 korting.
2500
MeerMinder

Ga met een grote groep

Wil je met al je vrienden genieten van de schitterende bloemenzee? Ga dan met een groep van minimaal 20 en maximaal 200 personen, zodat je €2,50 korting per ticket ontvangt. Zo kan je samen genieten van de bloemen en van de korting.
2500
MeerMinder

Gratis entree voor kinderen

Kinderen houden ook vaak van bloemen en zijn daarom ook zeer welkom bij de Keukenhof. Kinderen tot en met 3 jaar mogen zelfs gratis naar binnen. Voor kinderen van 4 t/m 17 jaar kost een entreeticket slechts €8. Ook op de ticket kan je een Keukenhof kortingsbon gebruiken.
2500
MeerMinder
Heb je een kortingscode die wij niet online hebben?
Deel de code met ons en help anderen met besparen!