De beste Foodsy kortingscodes van Metro

Op zoek naar actuele Foodsy korting? Bekijk het overzicht van januari 2021

Bestel vanaf elke locatie je locatie extra voordelig met de foodsy deals.
260
Gratis
app
Deal

Met de gratis app bestel je extra gemakkelijk

Bekijk de korting
Bestel
onderweg
Deal

Bestel onderweg je eten en haal het op zonder in de rij te hoeven staan

Bekijk de korting
(1 van de 1 codes)

Handig om te weten voordat je bestelt

Deel je unieke code voor korting

Deel je unieke code voor korting

Een win-winsituatie voor je vrienden en jou dankzij jouw unieke code. Deze unieke code vind je in de app onder 'nodig je vrienden uit'. Deel de code met je vrienden en ontvang allebei een Foodsy kortingscode via de mail. Zo bespaart jouw vriend op zijn/haar eerste bestelling en bestel jij met maar liefst €2 korting. Heel veel vrienden waren je al voor.
Voeg de Foodsy kortingscode toe

Voeg de Foodsy kortingscode toe

Heb je hier een code gevonden? Dan is het handig om te weten hoe je deze precies toevoegt. Voeg allereerst de gewenste maaltijden toe aan je winkelmandje. Selecteer vervolgens wanneer je je bestelling wenst op te halen. Tot slot is het mogelijk om de code toe te voegen bij 'Geef kortingscode op'. Je ziet direct hoeveel Foodsy korting je ontvangt.
Betaal eenvoudig met één klik

Betaal eenvoudig met één klik

Voor het ultieme gemak maak je gebruik van Foodsy EasyPay. Je rekent dan af met slechts één klik. Hoe het werkt? Gebruik internetbankieren bij je eerste bestelling. Vervolgens machtig je Foodsy om je openstaande bedragen op twee vaste dagen in de maand te incasseren. Vanaf nu betaal je met één klik. En niets besteld, betekent natuurlijk geen afschrijving.

Profiteer mee van dezelfde deals

Als je een bestelling doet, betaal je altijd dezelfde winkelprijs. Het is dus niet zo dat je meer hoeft te betalen wanneer je gebruikmaakt van deze app. Nog een voordeel is dat deals in de winkel ook als Foodsy korting worden verwerkt. Dus; is er een bepaalde actie in de winkel, dan profiteer je hier ook van in de app.
0
MeerMinder

Deze Foodsy kortingscodes zijn verlopen maar werken misschien nog wel

Bekijk
aanbod
Deal
Bekijk hier het complete aanbod
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de korting
Gratis
app
Deal
Je kan de Foodsy app gratis downloaden
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de korting
Geen extra
kosten
Deal
Foodsy biedt altijd dezelfde prijs aan als in de winkel, inclusief kortingen
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de korting

Minder in de rij en meer eten

Foodsy is opgericht in 2017 en is superhandig voor mensen die veel reizen met de trein bijvoorbeeld. De missie van Foodsy is heel simpel: ongeacht wat je wilt, je moet altijd je trein kunnen halen. Vaak staan er op stations lange rijen waardoor je nooit even snel iets te eten kunt halen. Dit is veranderd door Foodsy. Je kunt nu alle gerechten pre-orderen en zo ben je altijd op tijd!
0
MeerMinder
Gratisapp
Er is zojuist een nieuwe code binnen gekomen

Foodsy korting op je maaltijden

Bezig met een bestelling bij Foodsy? Neem dan zeker even een kijkje in ons actieoverzicht. Dit is namelijk dé manier om te besparen op je maaltijd. Zo kun je bijvoorbeeld een Foodsy kortingscode scoren. Voeg deze code toe aan je bestelling en bestel eenvoudig met kortingen die oplopen tot enkele euro's. Ook voor overige acties en aanbiedingen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen het meest actuele overzicht, dus zeker de moeite waard om deze pagina in de gaten te houden. Naar Foodsy

Download de gratis app

Of je nu voor Rotterdam Centraal Station wilt bestellen, voor Amsterdam Station Zuid of Utrecht Centraal Station; voor alle stations die deelnemen gebruik je dezelfde app. Deze app is dan ook geheel gratis te downloaden voor iOS en Android. Je weet maar nooit hoe je reis verloopt, dus altijd handig om deze app op je mobiele telefoon te hebben staan.
2500
MeerMinder

Ontvang fijne kortingen

Niets meer missen als het aankomt op Foodsy korting? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Op deze manier ben jij als eerste op de hoogte zodra er leuke acties en aanbiedingen zijn. Ook een Foodsy kortingscode wordt via deze weg gedeeld. Aanmelden is helemaal gratis dus ideaal voor alle koopjesjagers.
2500
MeerMinder

Nooit meer een wachtrij

Je kent het wel, tijdens een overstap besluit je wat te eten te halen op het station. Helaas was je niet de enige met dat idee. Dit zorgt ervoor dat je in de rij moet staan om te kunnen bestellen. Vaak nog een lange rij ook als het spits is. Foodsy is de oplossing om deze wachtrijen te ontwijken. Zo kun je vooraf, via je mobiele telefoon, een bestelling doen. Je bestelling is af te halen bij het speciale Foodsy pick up point. Op deze manier hoef je niet meer in een rij te staan en kun je lekker snel genieten van je maaltijd. Eet smakelijk!
2500
MeerMinder
Heb je een kortingscode die wij niet online hebben?
Deel de code met ons en help anderen met besparen!