De beste Fonteyn kortingscodes van Metro

Op zoek naar actuele Fonteyn couponcode? Bekijk het overzicht van juni 2021

€100
deal
Deal

Bespaar al snel €100 op een loungeset

Bekijk de korting
30%
deal
Deal

Profiteer van kortingen tot 30% op tuinhuizen

Bekijk de korting
€50
deal
Deal

Tuinhuizen bestel je hier met €50 korting

Bekijk de korting
(1 van de 1 codes)
Mis niks op social media

Mis niks op social media

Zorg ervoor dat je Fonteyn volgt op Facebook en Twitter. Naast dat hier belangrijke informatie wordt gepost over uitverkopen, worden hier ook vaak producten verloot. Door je aan te melden en mee te doen met acties, maak je kans op gratis producten en gratis Fonteyn couponcodes.

Fonteyn: de tuinspecialist

Fonteyn is een tuinbedrijf in het Gelderse Kootwijk. Fonteyn is de tuinspecialist op zeven specifieke gebieden. Dit zijn: tuinhuizen, buitenkeukens, zwembaden, spa's, sauna's en veranda's. Naast dat dit bedrijf gedegen buitenapparatuur levert, gaat het ook mee met de laatste tuintrends. Er is een ruim assortiment aan tuinmeubelen gemaakt van teak, steigerhout, wicker of kunststof. Het bedrijf heeft ook tuinmeubelen in de vorm van loungesets, parasols, ligbedden en diverse tuinmeubelen-accessoires.
0
MeerMinder

Deze Fonteyn kortingscodes zijn verlopen maar werken misschien nog wel

45%
deal
Deal
Diverse tuinmeubelen koop je nu met korting tot 45%
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de korting
€50
deal
Deal
Pak minimaal €50 Fonteyn korting op tuinmeubelen
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de korting
€50
deal
Deal
Profiteer van €50 Fonteyn korting op een vloerpakket
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de korting
€100deal
Er is zojuist een nieuwe code binnen gekomen

Voordeel dankzij een Fonteyn kortingscode

Het is mogelijk om extra korting te ontvangen en dat kan op een gemakkelijke manier. Het enige wat je hoeft te doen, is op deze website te checken of er codes beschikbaar zijn. In het verleden zijn er flink aantal codes geweest die soms kortingen gaven tot 50%. Het is dus zeker de moeite waard om op deze website een kijkje te nemen voordat je een bestelling plaatst bij Fonteyn. Naar Fonteyn

Bespaar met het huismerk

Fonteyn beschikt over een ruim assortiment met onder andere luxe merken. Om toch te kunnen besparen bij Fonteyn, hebben zij een eigen lijn met tuinartikelen opgericht. Dit zijn prachtige spullen voor in de tuin, alleen betaal je er een stuk minder voor. Dit kan soms tot 20% verschillen in prijs met andere merken. Wil je dus voordelig je tuin inrichten? Scoor dan alles van het huismerk van Fonteyn.
2500
MeerMinder

Bestel vanuit de outlet

Garantie voor een voordelige aankoop kun je vinden in de uitverkoop. Hier vind je alle tuinmeubelen en andere apparatuur met korting. Vaak wegens een enorme voorraad worden producten in de outlet verkocht en kun je dus goede producten voor een minimale prijs kopen. In de uitverkoop geldt wel, op is op. Er kunnen geen extra spullen bij besteld worden. Je moet er dus snel bij zijn om je ideale producten te kopen.
2500
MeerMinder

Gratis brochure aanvragen

De service is optimaal bij deze winkel. Je kunt gratis een brochure aanvragen waarbij je tot in detail geholpen wordt met je aankoop. Op de website geef je aan over welke categorie je graag extra informatie ontvangt. Vervolgens kun je omschrijven hoe je ideale product er uit ziet. Tot slot geef je aan hoe je denkt het te gaan gebruiken. Op basis van deze gegevens kan het team van Fonteyn gratis voor jou het beste product uitzoeken dat bij jou past.
2500
MeerMinder

Maak een eigen account

Maak in de webshop van Fonteyn een eigen account aan. Dit is gratis en ontzettend handig. Doordat je een account aanmaakt bij deze webshop, kun je sneller afrekenen, meerdere verzendadressen opgeven, jouw bestellingen bekijken en tracken. Maar je kunt ook een eigen verlanglijstje maken waardoor jouw favoriete producten worden opgeslagen. Indien deze producten worden afgeprijsd, ontvang je hier een melding van.
2500
MeerMinder
Heb je een kortingscode die wij niet online hebben?
Deel de code met ons en help anderen met besparen!