De beste Dokteronline kortingscodes van Metro

Op zoek naar een actuele Dokteronline couponcode? Bekijk het overzicht van januari 2021

Shop voordelig bij Dokteronline voor op maat gemaakt advies en goede medicijnen.
260
€29
deal
Deal

Vraag bij Dokteronline nu voor €29 al een online consult aan

Bekijk de korting
(1 van de 1 codes)

Deze Dokteronline kortingscodes zijn verlopen maar werken misschien nog wel

17%
deal
Code
Bespaar 17% met deze Dokteronline kortingscode
Exclusief Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de code
20%
deal
Code
Verzilver deze code voor 20% korting
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de code
97%
deal
Code
Scoor met deze Dokteronline kortingscode wel 97% korting
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de code

Wat is Dokteronline?

Dokteronline is een website waar de zeggenschap van patiënten voorop staat. Op de site zelf worden geen producten verkocht, maar hier vindt u de mogelijkheid om een online consult met een geregistreerde en onafhankelijke EU-arts te boeken. Dokteronline is dus geen internetapotheek. U kunt hier terecht voor medisch onafhankelijk advies. Daarnaast kan de arts een recept voor u uitschrijven. U kunt ervoor om het recept thuis te ontvangen of om het door te zenden naar Blueclinic (een online platform dat recepten doorstuurt naar verschillende apotheken).
0
MeerMinder
€29deal
Er is zojuist een nieuwe code binnen gekomen

Meer voordeel met een Dokteronline kortingscode

Heb je geen tijd om naar de apotheek of drogist te gaan? Bestel dan je medicijnen of verzorgingsproducten eenvoudig online en pak tevens extra korting. Af en toe hebben wij een Dokteronline kortingscode waarmee je €5 tot €15 extra korting krijgt op je bestelling. Check dus altijd deze pagina, voordat je je bestelling plaatst.Naar Dokteronline

Doe een gratis klachtencheck

Om goed te bepalen welk medicijn perfect is voor jouw klacht, kan je een gratis klachtencheck doen. Aan de hand van een medische vragenlijst, kan de aangesloten arts bepalen welk medicijn je het beste kan gebruiken.
2500
MeerMinder

Bestel ook zonder recept

Je kunt bij Dokteronline ook producten bestellen zonder recept. Dit zijn producten die je ook bij de drogist vindt, zoals babyvoeding, tandenborstels en huidverzorgingsproducten. Bespaar extra op je bestelling door een Dokteronline couponcode te gebruiken. Deze kan je verkrijgen via de nieuwsbrief of door onze pagina in de gaten te houden.
2500
MeerMinder

Betrouwbaar, snel en discrete service

Je kunt bij Dokteronline vertrouwen op betrouwbaar advies. Ze werken namelijk samen met geregistreerde EU-artsen. Daarnaast ontvang je ook alle producten eenvoudig en snel in huis. Wees niet bang dat je buren zult zien waar jij iets bestelt hebt. Alle producten worden namelijk discreet en zo anoniem mogelijk verzonden.
2500
MeerMinder
Heb je een kortingscode die wij niet online hebben?
Deel de code met ons en help anderen met besparen!