De beste Bloomon kortingscodes van Metro

Op zoek naar actuele Bloomon korting? Bekijk het overzicht van januari 2021

Bestel je bloemen voor een scherpe prijs.
260
Beste kortingscode
10%
deal
Code

Bespaar 10% op je bestelling met deze Bloomon kortingscode

Geverifieerd
Bekijk de code
(1 van de 1 codes)
Mis geen Bloomon kortingscode meer

Mis geen Bloomon kortingscode meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief om regelmatig de leukste Bloomon nieuwtjes te ontvangen. Zo ben je als eerste op de hoogte van de meest uiteenlopende zaken. Waar je ook als eerste op de hoogte van bent, is wanneer er een Bloomon kortingscode beschikbaar is. Zeker de moeite waard dus om je in te schrijven voor deze nieuwsbrief.

Aanvullende weetjes

Geef een bos bloemen cadeau

Geef een bos bloemen cadeau

Met een bos bloemen als cadeau zit je altijd goed, al helemaal wanneer dit een prachtig boeket is van Bloomon. Als abonnee is het mogelijk om deze cadeau te doen met een kaartje + persoonlijke tekst. Kies de grootte van het boeket uit, bepaal de bezorgdatum en de bloemen worden bezorgd.
Nog een cadeautip: geef een giftcard

Nog een cadeautip: geef een giftcard

Ook is het mogelijk om iemand een bos bloemen cadeau te doen door een giftcard te geven. Op deze manier kun je iemand meerdere bezorgingen cadeau te doen. De bezorgingen stoppen wanneer het tegoed op is. Het ideale cadeau voor een bloemenliefhebber!
Blijf in contact

Blijf in contact

Via Facebook, Instagram en de nieuwsbrief blijf je in nauw contact met de webwinkel. Ontdek bijvoorbeeld via Instagram hoe deze boeketten in diverse interieurs staan. Voor al je vragen check je eerst de FAQ. Heb je een specifieke vraag? Stel deze dan via de chatfunctie op de site.

Deze Bloomon kortingscodes zijn verlopen maar werken misschien nog wel

Gratis
vaas
Code
Met deze Bloomon code ontvang je een gratis rib vaas bij je bestelling
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de code
15%
deal
Code
Bloomon kortingscode voor 15% korting op een abonnement + gratis vaasMeer detailsMinder details
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de code
15%
deal
Deal
Tijdens Black Friday scoor je tot 15% korting met deze code
Deze kortingscode is verlopen
Bekijk de korting

Altijd de mooiste bloemen in huis

Bloomon wordt gerund door Patrick, Bart en Koen. In tegenstelling tot de vrij standaard bloemen die je koopt bij de supermarkt of het tankstation, willen zij de weg van de kweker naar de klant zo kort mogelijk houden. Zo zijn de bloemen op hun aller verst. De bloemen worden altijd met de hand gebonden. Er wordt daarbij geen gebruik gemaakt van onnodig bladgroen en goedkope opvulling. Hierdoor heb jij altijd een schitterende, unieke bos bloemen in huis.
0
MeerMinder
10%deal
Er is zojuist een nieuwe code binnen gekomen

Bloemen die écht lang meegaan

Word jij ook zo moe van bloemen die je na een paar dagen kunt weggooien? Begrijpelijk! Reden genoeg om voor een flexibel membership van Bloomon te kiezen. Je geniet gemiddeld zo'n 10 tot 14 dagen van de meest prachtige bloemen. Dit scheelt je dan ook een hoop geld en frustratie ten opzichte van een boeket dat je na enkele dagen al in de prullenbak kunt gooien. Naar Bloomon

Een flexibel membership + gratis bezorging

Met het flexibele membership van Bloomon bepaal jij zelf wanneer je je boeket wenst te ontvangen. Verder is pauzeren of stopzetten altijd een optie waardoor je geen onnodige kosten hebt. Nog een voordeel is dat de bezorging van je boeketten helemaal gratis is. Over onverwachte bijkomende kosten hoef je je dus geen zorgen te maken.
2500
MeerMinder

Ontvang een gratis bos bloemen

Enthousiast geworden over de dienst en moeten jouw vrienden en familie dit ook weten? Maak hen blij met een gratis Bloomon vaas. Laat hen een abonnement aanmaken via de persoonlijke link die je krijgt. Ook jij profiteert van Bloomon korting in de vorm van een gratis bos bloemen. Voor iedereen die een abonnement neemt via jouw link ontvang je helemaal voor niets een bos. Begin direct met delen en sparen.
2500
MeerMinder

Wat je moet weten over de betaling

Voordat je een bestelling plaatst is een aantal dingen handig om te weten wat de betaling betreft. Allereerst worden er geen extra kosten verrekend voor bezorging of het lidmaatschap. Ten tweede vindt de eerste betaling plaats wanneer een eerste bestelling wordt geplaatst. Daarna verloopt de betaling automatisch en zal het bedrag worden afgeschreven in de week dat de bloemen worden ontvangen. Kies verder de betaalmogelijkheid die je het fijnste vindt; iDEAL, Creditcard, Automatisch Incasso of PayPal.
2500
MeerMinder
Heb je een kortingscode die wij niet online hebben?
Deel de code met ons en help anderen met besparen!