Gepeste tiener neemt wraak en wordt miljonair

26 september 2015 om 18:27 door Astrid Ottens
Gepeste tiener neemt wraak en wordt miljonair
Foto: Facebook/Ollie Forsyth

Hij is pas 17 jaar oud en als het zo doorgaat, mag hij zich op zijn twintigste miljonair noemen: Ollie Forsyth. Het geluk lacht hem toe, maar dat was een tijd geleden wel anders. De jonge Brit werd als kind veel gepest. De pesterijen gingen zo ver, dat hij zichzelf van het leven wilde beroven.

Zware jaren

Ollie, die woont in het Engelse plaatsje Pury End, zat eerst op een speciale school voor kinderen met dyslexie. Toen hij van school veranderde, begonnen de drie zwaarste jaren uit zijn leven. Pestkoppen maakten hem kapot, zowel op school als op internet.

De pesterijen hield hij lang voor zichzelf, maar uiteindelijk stortte Ollie zijn hart uit bij een vertrouwenspersoon op school. Die zei tegen hem dat hij keihard moest werken, zodat hij ooit miljonair zou worden. ,,Dat heeft mij naar succes geleid’’, zegt Ollie tegen Daily Mail. ,,Ik werd gepest en wilde een einde aan mijn leven maken. Maar toen zei ik tegen mezelf dat ik ooit miljonair zou worden en dat mijn pesters dan voor mij zouden werken.’’

Succesvol

Miljonair is hij nog niet, maar naar verwachting duurt dat nog maar een jaar of drie. De dappere Brit zette zijn eigen online kledingbedrijf op: Ollie’s Shop. In het eerste jaar maakte het bedrijf al 17.000 euro winst en ondertussen ligt die winst op 40.000 euro per jaar. ,,Mijn carrière als zakenman begon toen ik zes was en ik mijn ouders twintig cent liet betalen voor een kop thee. Ik had ook ooit een carwashbedrijfje en verdiende veel geld met een snoepwinkel op school.’’

Lees ook: Homoseksuele broer schrijft brief aan pester zusje

De pestkoppen? Die willen nu allemaal dolgraag met Ollie werken. ,,Studenten vragen mij constant om samen te werken, terwijl ik vroeger gepest werd. Dit is het bewijs. Op deze manier kan ik aan mijn pestkoppen laten zien dat ik niet gefaald heb.’’

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!