Metro
Metro Sport 26 dec 2020 / 21:00 uur

Voetballers Wolverhampton mogen geen boodschappen meer doen

De voetballers van Wolverhampton Wanderers en hun gezinsleden mogen hun boodschappen de komende weken niet meer zelf doen.

Het bestuur van de Engelse club uit de Premier League heeft de supermarkt tot verboden gebied verklaard om het risico in aanraking te komen met het coronavirus in te perken.

Omdat de coronacijfers in Engeland weer stijgen, mogen momenteel alleen Liverpool en Everton in de Premier League nog een beperkt aantal toeschouwers ontvangen. De hoogste klasse van het Engelse voetbal gaat weer twee keer per week testen in een poging te voorkomen dat duels moeten worden uitgesteld.

Wolverhampton wil beschermen

„Het gaat erom dat we onszelf beschermen”, liet Wolves-coach Nuno Espírito Santo tegenover de BBC weten. „Sinds het begin van de pandemie heeft ons keukenpersoneel steeds pakketten samengesteld met basisspullen voor in de keuken. Op het hoogtepunt van de pandemie kreeg iedereen steeds zo’n box mee naar huis.”

Maar toen corona langzaam leek te verdwijnen ging iedereen weer zelf naar de winkel. „Maar nu, zeker ook met de nieuwe mutatie van het virus, voeren we het weer in. Spelers en hun gezin komen niet meer in de supermarkt”, aldus Espírito Santo.

Lees ook: Ruim 15.000 wachtende truckers in Dover getest, slechts een handjevol positief

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Voetballers Wolverhampton mogen geen boodschappen meer doen
Sluiten